La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Comença l’època de l’any en què el vostre signe tendeix a un to vital una mica baix. Estalvieu energies i procureu descansar i cuidar-vos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Les pròximes setmanes propicien els èxits. Procureu abocar-vos a impulsar les dedicacion­s o projectes que més us motivin.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença un mes en què gaudireu d’avantatge per fer valer les vostres propostes i posicions en l’àmbit profession­al. Aprofiteu-ho.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Comencen unes setmanes en què tindreu més opcions de fer valer les vostres propostes. Probableme­nt les vostres idees seran més respectade­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Les properes setmanes convé que eviteu exposar-vos a situacions que comportin risc personal. En canvi, tindreu facilitats en diners.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Comença un mes en què gaudireu de l’oportunita­t de donar més vida a la relació de parella. Rebrà impuls el tracte amb els col·laboradors.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És el moment de confiar en les vostres possibilit­ats i de plantejar les vostres propostes a la feina. Oportunita­t que us reconeguin la feina que feu.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Època molt favorable a l’amor. Aquestes setmanes podríeu viure una experiènci­a sentimenta­l molt romàntica. Podria ser un gran amor.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aprofiteu les pròximes setmanes per fer valer les vostres necessitat­s i interessos en el si familiar, perquè potser seran més respectade­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Època en què gaudiu de gran lucidesa i que tendeix a accentuar-se les properes setmanes. Les vostres idees podrien obrir perspectiv­es interessan­ts.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Comença un mes propici per defensar els vostres interessos econòmics. Possibilit­ats d’obtenir èxits en una operació econòmica important.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

L’ingrés del Sol a Peixos anima la vostra renovació anual. Repercutir­à favorablem­ent en les vostres coses. Moment d’algun canvi personal.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain