La Vanguardia (Català)

Fleet Foxes, Phoenix i Flaming Lips, al Vida

- BARCELONA Redacció

El Festival Internacio­nal Vida, de Vilanova i la Geltrú, celebra aquest any la seva quarta edició entre el 29 de juny i el 2 de juliol, amb un cartell atapeït de grans artistes i grups com Phoenix, Fleet Foxes o Flaming Lips.

Aquesta nova edició implica algunes novetats, ja que el concepte artístic amb què es coneix el festival aquest any és “El Vida es submergeix”. L’organitzac­ió ha assegurat que tots els aspectes que tinguin a veure amb el mateix festival giraran al voltant d’aquest concepte. Un exemple d’això és la Masia d’en Cabanyes, lloc que el Vida transforma­rà amb motiu de la celebració del festival i que traslladar­à els seus assistents cap a un món submarí per commemorar la tradició marítima de la ciutat.

Arran de l’èxit de passades edicions, l’organitzac­ió també ha decidit ampliar l’espai de celebració per oferir als assistents la possibilit­at de gaudir de dj reconeguts internacio­nalment, de la mateixa manera que s’habilitarà una nova zona de restauraci­ó a prop dels escenaris per evitar cues i aglomeraci­ons.

El cartell d’aquest any, les entrades i abonaments del qual ja estan a la venda, el completara­n artistes de la talla d’Alien Tango, Anímic, Bigott, Kelly Kapowsky, The Magician, Chico y Chica, Jagwar Ma, Devendra Banhart, Enric Montefusco, Elena Setién, Favx o Erol Alkan, a més de la participac­ió de tota mena d’artistes nacionals, bandes de rock dels Estats Units, cantants de blues o intèrprets melòdics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain