La Vanguardia (Català)

L’Espanyol recupera Piatti i el Madrid Bale

- RAMÓN ÁLVAREZ CARLOS NOVO

Quique Sánchez Flores podrà disposar aquesta tarda de Piatti, que aquesta setmana s’ha entrenat amb casc per protegir la fissura cranial que va patir fa dues jornades a Màlaga. Diop és l’altra novetat de la convocatòr­ia espanyolis­ta, després de dos mesos d’absència per la disputa de la Copa Àfrica. El principal dubte del tècnic espanyolis­ta rau en la substituci­ó del lesionat Marc Navarro al lateral dret, ja que continua sense disposar de Víctor Sánchez, també a la infermeria. Com que no ha entrat a la llista el jugador que ara ocupa aquesta posició al filial, Carles Soria, seria Diego Reyes qui ocupés la banda, com ja va fer a Mestalla.

Pel que fa al Madrid, Bale és la gran novetat de la convocatòr­ia de Zidane. Lesionat el 22 de novembre, el gal·lès va ser operat dels tendons del seu turmell dret una setmana després i fa set dies que s’entrena amb el grup. Contra el Nàpols, el tècnic va decidir no incloure’l a la llista, però per avui sí que ha fet el pas i fins i tot va avançar que tindrà minuts.

L’entrenador del Madrid va anunciar que s’imposen un altre cop les rotacions. Són tres els que descansen: Keylor Navas, Modric i Benzema. Tampoc no hi serà Ramos, que va patir un cop al partit de Champions i va ser substituït. Zidane va avançar que Morata serà titular. El francès també va convocar per primer cop el seu segon fill, Luca, porter del Castella i autor de tremendes cantades que s’han fet virals a la xarxa. El gran, Enzo, també al filial, ja va debutar amb el primer equip.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain