La Vanguardia (Català)

AVISOS OFICIALS

-

Ajuntament de Barcelona

GERÈNCIA D’ECOLOGIA URBANA.

DIRECCIÓ DE SERVEIS TÈCNIC-JURÍDICS ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA Exp. núm. 17PL16455 La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, en sessió celebrada el dia 15 de febrer de 2017, adoptà el següent acord:

Suspendre, de conformita­t amb l’article 73.1 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme aprovat per Decret Legislatiu 1/2010 de 3 d’agost, i d’acord amb les determinac­ions de l’informe de la Direcció de Serveis de Planejamen­t, que consta a l’expedient i a efectes de motivació s’incorpora a aquest acord, la tramitació de plans urbanístic­s derivats concrets i de projectes de gestió urbanístic­a, i l’atorgament de llicències i/o comunicats d’obres de parcel•lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilita­ció o enderrocam­ent de construcci­ons, d’instal•lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzac­ions municipals connexes establerts per la legislació sectorial, en els àmbits del Districte de l’Eixample delimitats i grafiats en el plànol de suspensió que figura en l’expedient, elaborat de conformita­t amb el punt 3 de l’esmentat article 73 del TRLU; precisar que aquesta suspensió es fa amb la finalitat de procedir als estudis previs a la tramitació d’una Modificaci­ó de Pla General en els esmentats àmbits del Districte de l’Eixample; determinar, també, a l’empara de l’article 74.1 de l’esmentat text legal, que el termini de suspensió serà, com a màxim, d’un any, a comptar des de la publicació al "BOPB" d’aquest acord; i publicar el present acord en el "Butlletí de la Província".

La documentac­ió restarà exposada als efectes de l’ar ticle 23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaur bana, a l’apartar d’Informació Urbanístic­a, clicant “Cita prèvia per a informació presencial”).

Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se en l’esmentat lloc web dins de l’apartat d’Informació Urbanístic­a, accedint al Cercador de Planejamen­t, Qualificac­ions i Convenis.

Contra la suspensió, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la publicació al "BOPB".

Barcelona, 16 de febrer de 2017. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain