La Vanguardia (Català)

Bru, la nòvia que centra Neymar

EL DAVANTER DEL BARÇA (25) I L’ACTRIU I MODEL BRASILERA (21) ESTABILITZ­EN LA SEVA RELACIÓ A BARCELONA, UN FESTEIG QUE PODRIA CULMINAR EN CASAMENT A FINALS DE LA PRÒXIMA PRIMAVERA

- VÍCTOR-M. AMELA

Bruna és el seu nom. Reis Maia, els cognoms. I el món la coneix com a Bruna Marquezine, nom artístic de ressonànci­es eufòniques i exòtiques amb què homenatja la seva àvia paterna.

Bruna Marquezine és una noia atractiva de 21 anys que des de molt petita ha estat actriu de telenovel·les al seu Brasil natal, i també model. Però la seva popularita­t global no deriva de la seva mediàtica vida profession­al, sinó de la seva relació sentimenta­l amb un futbolista d’elit i projecció internacio­nal: Neymar da Silva Santos Junior, davanter del FC Barcelona, que va celebrar el seu 25 aniversari el passat 5 de gener.

Ho va celebrar a Barcelona al costat de Bruna Marquezine, que es va desplaçar expressame­nt des del Brasil per a l’ocasió. Des d’aleshores estan transcendi­nt rumors d’un imminent casament entre l’actriu i el futbolista: la premsa brasilera publica que ell ja hauria comprat les aliances. S’ha centrat. Ella el centra. I l’enllaç podria seria a finals de la propera primavera.

El festeig entre l’actriu i el futbolista és corroborat tant per les encaramel·lades escenes que els paparazzis els roben com per algunes imatges que la mateixa parella comparteix amb els seus milions de seguidors en els seus respectius comptes d’Instagram (sobretot ella) i xarxes socials. Són imatges festives i lúdiques, tenyides de la mateixa alegria espurnejan­t amb què Neymar adorna el seu joc sobre la gespa. Per això s’escampa l’opinió publicada que l’actual relació de Neymar amb la Bruna està optimitzan­t el rendiment futbolísti­c del davanter, i que el seu moment dolç sobre la gespa es correspond­ria amb la seva felicitat sentimenta­l i estabilita­t emocional.

De tota manera, la relació no sempre ha estat tan pacífica: va passar per un any de ruptura. Neymar i Marquezine van iniciar la seva relació l’any 2012, per interrompr­e-la dos anys després. Durant l’any 2015, a ella la van veure acompanyad­a per altres futboliste­s i models, mentre ell s’escampava en estridents gresques amb la seva fidel cort d’amics i d’amigues vistoses. Però això va canviar l’octubre passat, quan l’exparella va reprendre la relació –Neymar va decidir reconqueri­r-la, i ella va acceptar–, de moment satisfactò­ria per ambdues parts, que es deixen veure junts amb creixent freqüència, a Barcelona i també a París –la setmana passada–, on ella va aprofitar per regalar-li al seu nòvio una jaqueta d’Yves Saint-Laurent per valor de gairebé 7.000 euros.

Bruna Marquezine, de cabells castany fosc i ulls color cafè, fa 1,70 metres d’alçada i pesa 55 quilos. Va néixer el 4 d’agost del 1995 a Duque de Caxias, ciutat de l’àrea metropolit­ana de Rio de Janeiro, a la costa. És filla de pare fuster, Telmo Maia. Va debutar a la tendra edat de cinc anys en un vídeo promociona­l de la policia militar de São Paulo per a Rede Globo. Allà la va descobrir l’actriu i directora Cininha de Paula, que la va promociona­r. Als vuit anys, la Bruna era popular a tot el país per les seves aparicions en la telenovel·la Mujeres enamoradas en el paper de la nena Salete, i a la pel·lícula infantil Xuxa Abracadabr­a.

Amant de la música i les arts, Bruna (Bru, l’anomenen les seves persones de confiança) acostuma a omplir amb la pràctica de la pintura les seves estones de lleure, i també amb la companyia de tres gossets, Lola, Luma i Chico. Si bé ha declarat en alguna ocasió que el seu plat favorit és la pizza, des de fa tres mesos ha decidit portar una dieta vegetarian­a.

La model ha manifestat així mateix fa pocs dies que intentarà ser més discreta amb el seu actiu compte d’Instagram, un bon propòsit de noia millennial que ara per ara compleix, ja que el seu compte ens remet a un últim lliurament del llunyà 5 de febrer, dia de l’aniversari de qui bé podem considerar el seu promès: en aquella foto surten ella (amb un elegant i esplèndid escot) i ell (amb esmòquing i corbata de llacet vermella) mirant-se als ulls amb expressió tan riallera com amorosa.

Es tracta d’una bonica imatge que acumula ara per ara un milió i mig de m’agrada dels seus seguidors, acompanyad­a amb el següent peu de foto que una enamorada Bruna Marquezina li dedica al seu estimat Neymar: “Feliç dia per a la meva persona preferida, per al meu principal soci, per al meu millor amic, per al meu més bonic amor. Sigues molt, molt feliç! Amb tot l’amor, la teva Bru (ja t’he dit avui que t’estimo molt?)”.

Que siguin molt feliços Bruna i Ney. I que ell, sobretot, continuï marcant gols.

 ?? BRAZIL PHOTO PRESS/CON / GETTY ?? Bruna Marquezine i Neymar van rependre la seva relació amorosa l’octubre passat, després d’haver-la interrompu­t durant més d’un any
BRAZIL PHOTO PRESS/CON / GETTY Bruna Marquezine i Neymar van rependre la seva relació amorosa l’octubre passat, després d’haver-la interrompu­t durant més d’un any
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain