La Vanguardia (Català)

La maledicció de Grey

- MAITE GUTIÉRREZ

Tu ets una pobra ingènua i a ell li sobra experiènci­a. Ocupa la planta més alta del gratacel i tu vius en una residència d’estudiants. Quan vagis a entrevista­r-lo per al diari de la universita­t porta la teva roba més pudorosa, però deixa un parell de botons de la brusa oberts, això l’excita. Feste la sapastra mentre ell et mira fixament. Et cau el bolígraf mentre apuntes les seves respostes, ensopegues amb la butaca. Molt bé, així sap que t’intimida. Ell porta el control. Si et parla, tu abaixa la mirada i mossega’t el llavi. Això l’excita encara més. Aviat arribarà la primera cita.

Ell diu on, quan i com quedeu. No l’atabalis gaire amb la teva xerrameca, li va més l’acció. Sobretot deixa-li ben clar que als teus 23 anys encara ets verge. Ja el tens al cove. Ara ell decideix la roba que et poses, els aliments que menges, a qui pots veure... Qui necessita família i amics si té un home com aquest! És que mira que ets ximpleta. Deixa de ser tu mateixa, t’has de comportar com ell mani i acceptar el que imposi. Tot sigui per l’amor.

Al llit, ell gaudeix amb la teva submissió. T’humilia i et pega. Tot és un joc sexual, t’explica després. A tu no t’entusiasma, però si ell ho diu caldrà provar-ho, esclar. I a més... És que et treu a passejar en el seu helicòpter, et fa beure el millor xampany i et compra vestits caríssims. Però si t’ha regalat un cotxe! Veus com t’estima.

Un dia culmina les seves fantasies de dominació amb tu. Et fueteja amb una fusta, com un amo al seu esclau. T’ha fet molt de mal. Ara ja no ho veus tan clar i el deixes. Però el temps passa i el trobes a faltar. Decideixes donar-li una altra oportunita­t i comença la segona part de 50

ombres de Grey. Repugnant.

 ?? JUSTIN TALLIS / AFP ?? Jamie Dornan, de 50 ombres de Grey
JUSTIN TALLIS / AFP Jamie Dornan, de 50 ombres de Grey
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain