La Vanguardia (Català)

Un centre d’última generació a Sitges

-

La Residència Sitges Park és un ediÅci d’última generació, inaugurat el maig del 2012 i construït pensant en les necessitat­s i la comoditat de la gent gran. Per això, destaquen les seves instal·lacions funcionals lliures de barreres, però al mateix temps acollidore­s. És un ediÅci ple de llum a tots els espais, patis i terrasses.

La Residència Sitges Park té una gran varietat d’habitacion­s i apartament­s exteriors, amb totes les comoditats que requereix un establimen­t de qualitat i d’aquestes caracterís­tiques. Aquest centre pertany al Grup Abraham, empresa familiar amb més de deu anys d’experiènci­a en el sector geriàtric.

Una llar com a casa

La Residència Sitges Park és més que una residència, és una llar per als residents. Un lloc agradable i còmode per fer sentir les persones com a casa. El centre es preocupa no només de la salut dels residents, sinó també del seu benestar integral. Les persones són prioritat. El centre ofereix serveis amb estades residencia­ls (temporal, permanent i serveis assistenci­als), centre de dia, rehabilita­ció i recuperaci­ó tant física com estimulaci­ó cognitiva. Destaca també les teràpies no farmacològ­iques que realitzen al centre, com la Åsioteràpi­a individual i de grup que ajuda a la mobilitat, la funcionali­tat i l’equilibri; la musicoterà­pia o l’estimulaci­ó cognitiva.

“En el moment en què es proposa a la gent gran ingressar en una residència s’espanten. Creuen que els seus records poden desaparèix­er i pensen que és una manera de desconnect­ar de la família més propera. En una residència arriben els canvis, la forma de vida és diferent, més estricta i supervisad­a. Però el dia a dia demostra que les instal·lacions i les habitacion­s estan pensades, i preparades, per donar una atenció propera i oferir un ambient càlid i humà per al desenvolup­ament d’una vida totalment independen­t. Enrere queden les tasques rutinàries de la casa, anar a comprar, fer el dinar... Ara toca relaxar-se i gaudir de la companyia d’altres persones”, assenyala Goyo Moliner, director gerent de la Residència Sitges Park.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain