La Vanguardia (Català)

Guiomar Eguillor

- eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Mart a Àries, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella prudència a l’hora d’afirmar propostes laborals, perquè podrien suscitar diferèncie­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És preferible que posposeu a un altre dia converses importants, perquè podrien sorgir tensions a causa de problemes que agafen rellevànci­a.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Atenció a la posada en marxa d’un projecte interessan­t, perquè implica despeses que tendeixen a desequilib­rar el pressupost domèstic.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La dedicació que exigeixen qüestions profession­als difícils i de gran rellevànci­a tendeix a repercutir negativame­nt en la parella.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Val més que modereu els impulsos i no prengueu decisions arriscades que afectin la vostra feina, perquè suscitaran fortes diferèncie­s.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Un afer beneficiós per als fills potser es veurà impedit per raons econòmique­s. Heu d’anar amb compte amb els diners aquestes setmanes.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Potser passeu per una època difícil en la relació de parella. Atenció ara, que les tensions tendeixen a repercutir més en la família.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La Lluna a Capricorn, desfavorab­le amb Mart, indica que ara notareu més importants problemes familiars o de l’habitatge.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Inclinació a un estat anímic molt inquiet, segurament a causa de problemes que s’aguditzen en el camp laboral. Eviteu tractes importants.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tota cautela és poca en aquests moments quant a una inversió de risc. Atenció així mateix a despeses originades per un ésser estimat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Malgrat la vostra capacitat d’iniciativa, ara és preferible que no abordeu certes dificultat­s, perquè es podrien aguditzar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Risc de fortes tensions en l’àmbit profession­al, pels problemes que arrossega una operació econòmica que comporta molt de risc.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain