La Vanguardia (Català)

Txarango, Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra, al Canet Rock 2017

- Barcelona

La 4a edició del festival Canet Rock, que se celebrarà l’1 de juliol a Canet de Mar, va revelar ahir el seu cartell després d’anunciar fa unes setmanes la participac­ió de Doctor Prats, Zoo i Jarabe de Palo. A aquests tres grups se’ls han afegit Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Zoo, La iaia, Itaca Band, Gossos, Buhos, DJ Ernest Codina i Miquel del Roig, que seran els encarregat­s de tancar un cartell –a falta de altres dos grups encara per descobrir– que haurà de fer les delícies de les 20.000 persones que es reuniran al voltant del Pla d’en Sala de Canet de Mar.

Precisamen­t un d’aquests dos grups encara per revelar serà escollit per petició popular a través d’#actuaCanet­Rock, un concurs de bandes de música emergent que pretén selecciona­r el grup encarregat d’obrir el festival. La banda restant serà anunciada per l’organitzac­ió durant les pròximes setmanes.

Aquesta nova edició del Canet Rock implica una infinitat de novetats i al·licients que la fan molt especial. Els Amics de les Arts amb Un estrany poder, Txarango, Zoo i Itaca Band interpreta­ran les cançons dels seus nous àlbums. A més, La iaia anirà encara més lluny i presentara­rà en exclusiva el seu nou disc al festival.

També s’incorporen grups que no havien estat mai al Canet Rock, com Doctor Prats, Buhos o Sopa de Cabra. Per a aquest últim s’ha preparat una mena de joc amb què el públic escollirà prèviament els temes de la banda que vulgui escoltar.

Gràcies a la unió del Canet Rock i la plataforma Cultura amb Causa, també es farà una actuació molt especial que tindrà per objectiu les polítiques migratòrie­s actuals amb el lema “Volem acollir, obriu fronteres”. D’aquesta manera, el Canet Rock s’afegeix a les reivindica­cions actuals durant un festival que oferirà música en directe de ininterrom­pudament durant més de 12 hores.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain