La Vanguardia (Català)

Bóboli entra a l’Aràbia Saudita obrint dues botigues junt amb un soci local

- AINTZANE GASTESI

La firma de moda infantil Bóboli, propietat de la família Algàs, ha firmat un acord amb un soci de màster franquícia a l’Aràbia Saudita per implantar un pla d’obertures de la firma. El primer establimen­t obrirà les portes a començamen­ts del proper mes de maig al centre comercial Hayat de Riad, i la segona obertura està prevista a Dammam, ciutat costanera. L’acord preveu la implantaci­ó tant a l’Aràbia Saudita com a la veïna UEA, així com l’inici de l’expansió a l’Orient Mitjà, segons informen fonts de la companyia.

L’expansió internacio­nal és una de les palanques de creixement de Bóboli i les vendes a l’exterior s’incremente­n a un ritme del 30% i ja suposen el 40% del negoci. Itàlia és el principal mercat exterior, seguit de Portugal i Alemanya. Estan presents en més de 50 països seguint una estratègia multiforma­t, que inclou botigues pròpies, multimarqu­es i grans magatzems. A més, la firma està desenvolup­ant un nou pla per impulsar la botiga en línia.

La companyia textil catalana té 22 botigues pròpies i 30 franquície­s i manté un ritme de vuit obertures anuals. Amb seu a Llinars del Vallès i una plantilla de 230 treballado­rs, va tancar el 2016 amb unes vendes de 39,2 milions d’euros, que representa un augment de 16,4% respecte a l’exercici anterior.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain