La Vanguardia (Català)

Detinguts per canviar forrellats per rellogar pisos

-

La policia local de Santa Maria de Palautorde­ra (Vallès Oriental) ha detingut dues persones que volien canviar el pany de diferents pisos d’un bloc buit per rellogar-los a ocupes.

Segons va informar ahir la policia d’aquest municipi, els fets van passar dimecres passat, 8 de març, quan es va detectar que dues persones havien entrat en un bloc de pisos buit. Fonts policials van informar que la detenció es va efectuar dins d’un dels immobles, després de rebre l’avís que se sentien forts cops poc abans de les onze de la nit.

Els dos detinguts van entrar a l’edifici després de rebentar-ne les portes, motiu pel qual durant la matinada de dimecres a dijous agents de la policia local i dels Mossos d’Esquadra van continuar fent gestions per aclarir els fets.

Segons aquestes indagacion­s, les dues persones tenien intenció de robar material de dins dels pisos, com ara cablatge elèctric i peces de fontaneria i electromec­àniques. D’altra banda, hi ha indicis que una altra de les intencions dels individus era canviar els panys de les portes i, després, vendre’n les claus a uns tercers que volguessin ocupar els pisos, una pràctica d’ocupació cada vegada més habitual.

A un dels detinguts en aquesta operació se li imputa un delicte de robatori amb força i atemptat per voler fugir colpejant un dels agents que van intervenir en la detenció, mentre que al seu company se li imputa un delicte amb força i estafa per atribuirse falsament un immoble i voler vendre les claus a un tercer amb ànim de lucre.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain