La Vanguardia (Català)

La visita privada del príncep Enric i la seva xicota al Museu d’Història Natural

El príncep Enric i la seva nòvia, Meghan Markle, comparteix­en una vetllada romàntica al Museu d’Història Natural de Londres

- MARIÁNGEL ALCÁZAR Barcelona

L’idil·li del príncep Enric (32) i l’actriu Meghan Markle (35) és de tot menys avorrit. Des que es van conèixer, fa deu mesos, en un club privat de Londres, la parella ha superat una cursa d’obstacles per veure’s sense ser vistos en diversos llocs del món. Fa cinc anys que Markle, nascuda i resident a Los Angeles, passa la major part de l’any a Toronto (Canadà), ciutat on es roda la sèrie Suits que ella coprotagon­itza, i el príncep Enric, immers en l’àrea humanitàri­a de representa­ció de la corona britànica, viatja per tot el món la major part de l’any.

La mesura de l’amor que els uneix és en els viatges que fan per veure’s en el temps que els queda lliure. La setmana passada, quinze dies després d’haver passat junts uns dies a Jamaica com a convidats al casament d’un amic del príncep, Meghan Markle va volar de Toronto a Londres per passar uns dies amb el príncep Enric, i ell la va sorprendre amb una vetllada molt especial que va transcórre­r al Museu d’Història Natural, particular­ment a l’àrea dels dinosaures, on de nit il·luminen els esquelets per oferir una experiènci­a única als qui gaudeixen del privilegi de recórrer el museu sense públic. Diumenge al vespre la parella van sortir de la residència de príncep, situada en una de les ales del palau de Kensington, per fer cap al museu, ubicat només a unes quantes illes de cases, i es va passar almenys dues hores a dins de l’edifici, on els visitants poden contemplar les restes de dinosaures que el fan cèlebre a la gran nau central, d’estil neogòtic. Ara l’espai ha quedat una mica buit d’ençà que el diplodocus central, més conegut com a Dippy, ha estat retirat després de més de cent anys donant la benvinguda als visitants. La direcció del museu va decidir que en Dippy, que era una replica en guix de les restes d’un dinosaure trobat als Estats Units, ja no tenia lloc entre les restes autèntique­s. Enric devia explicar-li a Meghan Markle que l’espai d’en Dippy l’ocuparà l’esquelet d’una balena blava que va morir encallada en una platja irlandesa el 1891.

No és la primera vegada que Enric busca un marc únic per gaudir-ne amb la seva nòvia. El Nadal passat ells dos ja van anar a la localitat noruega de Tromsø, en plena Lapònia, on, malgrat les baixes temperatur­es que hi ha en aquelles dates, es pot gaudir de la calidesa de l’espectacle de l’aurora boreal.

Després de passar uns dies a Londres a casa d’ell, on ja es va instal·lar unes setmanes entre el novembre i el febrer passats, l’actriu va tornar aquest dilluns a Toronto per continuar gravant els episodis de la setena temporada de Suits, l’última en què donarà vida a la passant Rachel Zane si, com tothom espera, al final del rodatge, la tardor que ve, arriba l’anunci del compromís matrimonia­l.

De moment, Markle, a diferència d’altres parelles del príncep Enric, ja ha estat reconeguda oficiosame­nt com a nòvia en el comunicat que el palau de Kensignton va emetre el mes de novembre passat. La nota demanava a la premsa respecte a la intimitat de la jove, qualificad­a de “girlfriend” (nòvia) del fill petit de Diana i Carles. Des d’aleshores la pressió sobre la jove ha disminuït, però la parella continua sense deixar-se veure en públic.

El fill petit de Carles i Diana i la seva nòvia intensifiq­uen les trobades mentre decideixen el seu futur

 ??  ??
 ??  ?? Regne Unit i l’actriu Meghan Markle l’única nòvia reconeguda
Regne Unit i l’actriu Meghan Markle l’única nòvia reconeguda
 ?? CHRIS JACKSON ?? El príncep i l’actriu. Enric d’Anglaterra és el solter d’or del
CHRIS JACKSON El príncep i l’actriu. Enric d’Anglaterra és el solter d’or del
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain