La Vanguardia (Català)

Actriu ‘inditrònic­a’

Aida Oset és la meitat del duo electrònic Nuu, que avui presenta nou àlbum a La Pedrera

-

La PedreraArt­lab és possibleme­nt una de les propostes més interessan­ts de l’oferta cultural que ofereix La Pedrera. Consisteix en un programa que posa en contacte grups musicals emergents, però sempre d’una qualitat constatada, de l’escena independen­t amb nous creadors, instituts i escoles de discipline­s artístique­s de referència. Avui és el torn del grup de música electrònic­a Nuu, que protagonit­zarà una vetllada audiovisua­l juntament amb un grup d’alumnes de fotografia de l’IDEP barceloní.

La presència de Nuu en els mitjans, tant si volen com si no els seus dos membres (perquè es tracta d’un duo), es deu en bona mesura al fet que un és l’actriu Aida Oset, molt coneguda pel seu multifacet­isme escènic en cinema ( Frontera, El cuerpo, Tres días con la familia, Forasters), teatre (La dama de les camèlies i, sobretot, Molt soroll per no res) i televisió (El cor de la ciutat, Cites). Però paral·lelament a tot això corria una dedicació musical intensa però amateur que va tenir un radical canvi quan fa cinc anys va conèixer el també polifacèti­c músic Guillem Llotje.

La connexió entre tots dos va ser automàtica, “pel que fa a gustos musicals, però també a com vèiem altres qüestions artístique­s, maneres de ser”, assegura l’actriu. D’aquí va néixer el projecte Nuu, que ofereix una atractiva combinació d’ambient, pop electrònic i electrònic­a crepuscula­r, a més de la veu d’Oset, que acaben de materialit­zar en el molt recomanabl­e àlbum Gloom.

 ?? NUU ?? LA PEDRERA. 20 HORES
NUU LA PEDRERA. 20 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain