La Vanguardia (Català)

Martí i Cazeneuve signen l’acord bilateral per la millora de la RN20

-

El cap de Govern andorrà, Antoni Martí, i el primer ministre francès, Bernard Cazeneuve, van formalitza­r ahir a París la signatura de l’acord bilateral relatiu al projecte de millora en la seguretat d’un tram de la RN20, que permetrà millorar l’accés entre Andorra i França. Martí, acompanyat del ministre d’Ordenament Territoria­l, Jordi Torres, i de l’ambaixador­a d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, va ser rebut per Cazeneuve a l'Hôtel de Matignon, seu oficial del Govern gal. Amb aquest conveni internacio­nal es concreta la participac­ió d’Andorra en el finançamen­t paritari del projecte de millora de les infraestru­ctures viàries que uneixen ambdós territoris.

Aquesta participac­ió, sota la base d’un calendari concret d’actuacions, dóna prioritat a les mesures de protecció per allaus, així com a les àrees per col·locar els equipament­s especials.

La participac­ió d’Andorra en les mesures de protecció i seguretat s’emmarca en les accions globals de millora a la xarxa viària a la carretera nacional RN20 anunciades pel Govern francès el mes de desembre, en què s'inclou una desviació a l'altura de Tarascon-sur-Ariège, millores en els trams de revolts i la incorporac­ió de dobles carrils en diferents punts d’aquesta carretera.

 ?? @GovernAndo­rra ?? Antoni Martí, rebut pel primer ministre Bernard Cazeneuve a París.
@GovernAndo­rra Antoni Martí, rebut pel primer ministre Bernard Cazeneuve a París.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain