La Vanguardia (Català)

L'art de saber-se cuidar i desconnect­ar amb qualitat

CALDEA, CENTRE TERMAL DE REFERÈNCIA, DISPOSA D'UNA OFERTA PRIVILEGIA­DA DE 'WELLNESS' QUE UNEIX TRACTAMENT­S PER TENIR UNA PELL PERFECTA, GASTRONOMI­A ACURADA I ESPECTACLE­S EXCLUSIUS

- MAR ARMENGOL

La temporada d'esquí entoma la recta final encara en plena efervescèn­cia, però ja hi ha qui està pensant en la temporada de platja. És el que té de bo un clima que permet, una bona Setmana Santa, estirar-se a la sorra arran de mar, a Catalunya, i pujar a esquiar a Andorra d'un dia a l'altre. I per a un públic que sap el que vol però que té interessos diversos, Caldea ha preparat grans plans. Recuperaci­ó activa per als esquiadors i els esportiste­s de muntanya, i tractament­s per preparar la pell dels que ja estan pensant en la temporada de primavera - estiu. La idea és desconnect­ar i carregar les piles sota una premissa: cuidar-se molt. O més ben dit, posar-se en mans de l'equip d'experts de Caldea i deixar-se cuidar. I qui diu cuidar, diu consentir. S'ha de dir més sovint: ens agrada que ens consentin. I ens ho mereixem.

Per això hem selecciona­t algunes propostes estupendes de Caldea per a aquesta època primaveral però encara esquiable.

UNA PELL PERFECTA

Lluir una pell perfecta a la primavera i l'estiu és molt senzill a Inúu, l'espai adults only de Caldea, i la seva variada, i alhora especialit­zada, oferta de tractament­s. Per exemple, O2 Relax és perfecte per recuperar el to brillant de la pell i hidratar-la alhora, a partir de molècules d'oxigen pur, que recarregue­n les bateries de les cèl·lules i també ajuden a eliminar les toxines emmagatzem­ades als porus.

Per centrar-se en el rostre, Diamond Lífting Multisenso­rial és la tria encertada. Aquest tractament reforça el sistema de defensa natural de la pell d'aquesta zona i en potencia la hidratació a llarg termini, ideal per als rigors del sol i la sal. D'altra banda, no s'han de desaprofit­ar els tractament­s basats en les aigües termals de què disposa el centre. L'African Gommage destaca en aquest sentit: comença amb una sessió hammam, també coneguda com a bany turc ,on el vapor és el protagonis­ta. Es caracterit­za perquè és relaxant i neteja la pell a fons. A continuaci­ó, la dermis s'exfolia amb un guant de crin i sabó negre, que conté cendres vegetals i ajuda a eliminar les imperfecci­ons de la pell, des dels èczemes fins als barbs. Aquest pas es porta a terme en una dutxa horitzonta­l, i després s'aplica oli d'argània, altament hidratant. El resultat: una pell perfecta.

Per completar del tot l'experiènci­a wellness no hem de descuidar la completa carta de massatges de Caldea, com el xiatsu, una tècnica japonesa que aporta benestar i tracta diverses dolences, com lesions causades per l'esport o posturals, com les de tipus cervical, per exemple.

SA I SABORÓS

I després de tenir cura del cos per fora, arriba el moment de cuidar-lo per dins. Inúu s'enriqueix amb la carta tai - japonesa

Posar-se en mans de l'equip d'experts de Caldea és un exercici de sa egoisme. Deixar-se consentir sense mirar el rellotge és un luxe que s'ha de gaudir

de Siam Shiki, el restaurant que ens acosta la cuina oriental. D'una banda, respecta els sabors variats propis de la cuina tai, o tailandesa, com el curri o el coriandre, així com els ingredient­s, on el pollastre i el porc són els protagonis­tes. I, de l'altra, aplica tècniques japoneses, com el vapor, en comptes dels fregits, que són més calòrics i greixosos. I, entre mos i mos, la ment també es pot relaxar amb la vista de l'aquari tropical de sis metres d'alçada que presideix el restaurant.

UN ESPECTACLE ÚNIC

I ben relaxats i després d'un bon àpat, també podreu gaudir d'un espectacle impression­ant sense sortir de Caldea. Del 9 al 16 d'abril, el violinista Javi Lin ofereix Cascade, un xou que inclou dansa i que s'ha creat especialme­nt per a aquests dies de vacances. La qüestió, en resum, és sortir ben consentits per fora i per dins, aquest és l'objectiu Caldea.

 ??  ?? Els tractament­s especialit­zats de Caldea es combinen amb una oferta gastronòmi­ca saludable i carregada de sabor.
Els tractament­s especialit­zats de Caldea es combinen amb una oferta gastronòmi­ca saludable i carregada de sabor.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain