La Vanguardia (Català)

Marc Anthony fa oficial la seva relació amb una model

Nova parella per a Hudson, Cruise i Alexandra de Hannover

- ISABEL CLARÓS Barcelona

Feia unes quantes setmanes que era un secret de domini públic: Marc Anthony té parella nova. I abans-d’ahir per fi hi va haver confirmaci­ó en forma de fotografia a la catifa vermella. Va ser a Nova York, a la gala anual de la Fundació Maestro Cares, presidida pel cantant llatí, que va arribar de la mà de la seva última nòvia, la model Mariana Downing. La parella va posar somrient dedicant-se mirades enamorades. Als 48 anys, Anthony suma quatre matrimonis i quatre divorcis. L’última ruptura, amb l’actriu i model veneçolana Shannon de Lima, la van anunciar el 19 de desembre passat i la van firmar el 15 de febrer, de manera que el cantant tornava a ser un home solter. Igual que Mariana Downing, la seva nòvia actual. Es tracta d’una model d’origen dominicà, de 21 anys, de vistosos ulls verds i cabells castanys, normalment arrissats, que viu a Miami. Es van conèixer en un sopar en aquesta ciutat, on es van enamorar i van passar junts el Cap d’Any.

Aquestes últimes setmanes també s’ha parlat de la relació de Brad Pitt (en procés de divorci amb Angelina Jolie) amb Kate Hudson. Fins i tot Goldie Hawn, la mare de l’actriu, ha arribat a confirmar-la. Doncs bé, ahir van sortir a la llum unes fotos de Hudson amb la seva nova parella, i no és Pitt. Es tracta del músic Danny Fujikawa, amb qui se l’ha vist abraçant-se i fent-se petons pels carrers de Los Angeles. També han estat fotografia­ts fent-se petons pels carrers, però de Nova York, Diane Kruger i Norman Reedus, el protagonis­ta de The walking dead, que la setmana passada va gaudir a València de les Falles.

Una altra relació que ahir assegurava el Daily Mail, malgrat que de moment no hi ha confirmaci­ó gràfica, és la de Tom Cruise (54) i l’actriu londinenca Vanessa Kirby (28), coneguda per la sèrie The crown, en què interpreta la princesa Margarida. “Està sorprès pel seu encant i la seva energia sense fi. Vol convertir-la en la pròxima senyora Cruise”, ha afirmat una font al diari anglès.

L’amor també ha entrat al principat de Mònaco. Alexandra de Hannover, la filla petita de Carolina, assolirà la majoria d’edat al juliol, però sembla que està vivint el seu primer amor tal com es va veure el 15 de març a les grades de l’estadi Lluís II durant el partit de Lliga de Campions entre el Mònaco i el Manchester City.

De moment la primavera, l’estació de l’amor, promet, i això que acaba de començar...

 ?? ANGELA WEISS / AFP ?? Mariana Downing i Marc Anthony dimecres en una gala benèfica a Nova York
ANGELA WEISS / AFP Mariana Downing i Marc Anthony dimecres en una gala benèfica a Nova York

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain