La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Mercuri a Àries, oposat a Júpiter, aconsella prudència, perquè la difícil situació que passeu podria repercutir en la comunicaci­ó amb la parella.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Problemes que han agafat importànci­a fa poc podrien perjudicar una bona oportunita­t laboral. Eviteu negociacio­ns importants.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Procureu compaginar la dedicació que exigeix un projecte de gran rellevànci­a actualment amb la dedicació als fills o a un ésser estimat.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Un afer molt favorable per a la família, o potser millores a l’habitatge, es podria complicar per raons profession­als.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Tendència a un estat anímic una mica desorienta­t. Concentreu-vos, perquè teniu entre mans qüestions d’importànci­a fonamental per al futur.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Aneu molt alerta amb una inversió molt important però que comporta gran risc, perquè podria perjudicar una bona oportunita­t.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Passeu per un període amb possibilit­ats d’expansió personal, però les dificultat­s actuals en les vostres relacions podrien frustrar-les.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Convé que us cuideu molt aquestes setmanes, perquè les complicaci­ons laborals podrien repercutir en la vostra salut. Per sort, teniu protecció.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aposteu fort per un projecte molt favorable a les vostres aspiracion­s. Però alerta amb els obstacles que us podria posar un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Atenció a problemes familiars o de l’habitatge que agafen relleu darreramen­t, perquè podrien complicar una bona oportunita­t profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La dedicació a una activitat interessan­t però complicada podria interferir en un estudi o activitat que pot ser beneficios­a per al vostre futur.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Potser teniu entre mans una gran inversió. Cautela i habilitat perquè no arribi a perjudicar una bona negociació econòmica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain