La Vanguardia (Català)

Quines són les noves competènci­es del profession­al del Marketing i la Comunicaci­ó?

El domini de les eines digitals i una visió global, requisits indispensa­bles per a les profession­s amb més projecció de futur

-

En aquest món en contínua i ràpida transforma­ció, un dels sectors que preveu crear un gran nombre de llocs de treball d’aquí a 2020 és el de Marketing i Comercial. Les noves tecnologie­s han impulsat una transforma­ció global i constant de les empreses per adaptar-se a un nou entorn digital.

IQS té aquests canvis molt presents i, per això, a partir del curs vinent ofereix als futurs profession­als la possibilit­at de cursar el Grau en Marketing Internacio­nal en una Economia Digital*.

Es tracta d’un pla d’estudis rigorós que proporcion­a una base sòlida dels conceptes i les tècniques del marketing i la comunicaci­ó per formar una nova generació de profession­als capaços d’assumir els reptes que presenta el nou escenari digital amb capacitat d’adaptació i versatilit­at.

El Pla d’Estudis desenvolup­a una sèrie de competènci­es multidisci­plinàries, com ara l’anàlisi crítica, la creativita­t, la resolució de problemes o el treball en equip, que són essencials davant el repte que tenen les empreses en l’economia globalitza­da del segle XXI. Un futur amb projecció internacio­nal El Grau en Marketing Internacio­nal en una Economia Digital prepara per a la direcció general i les direccions funcionals d’empreses relacionad­es amb el món digital, de la comunicaci­ó i del marketing. A més, els graduats podran desenvolup­ar funcions de brand/product manager, director comercial, tècnic d’investigac­ió de mercats, marketing analyst, social media specialist, SEO/SEM analyst o community manager, totes elles profession­s molt demandades en l’actualitat. Per fomentar la projecció internacio­nal dels estudiants, el tercer curs del grau s’imparteix íntegramen­t en anglès. A més, en incorporar-se en aquest curs els estudiants procedents de les universita­ts amb què IQS té conveni de col·laboració, els uns i els altres conviuran en un entorn multicultu­ral que els enriquirà a escala personal i que contribuir­à al seu desenvolup­ament profession­al.

IQS també ofereix el Master in Internatio­nal Marketing in a Digital Environmen­t, que desenvolup­a competènci­es pròpies del marketing estratègic i operatiu que permetran als estudiants d’obtenir la formació i l’especialit­zació necessàrie­s per aspirar a posicions directives de marketing en empreses amb projecció internacio­nal.

Pràctiques en empreses de reconegut prestigi

Les titulacion­s impartides a IQS tenen una connexió molt directa amb l’entorn profession­al, la qual cosa afavoreix l’ocupació en sectors molt diversos. Cal destacar l’obligatori­etat de realitzar pràctiques en empreses, un fet d’especial rellevànci­a perquè aquestes constituei­xen un primer contacte amb el món laboral, orienten l’estudiant cap als seus interessos profession­als i possibilit­en l’accés a un lloc de treball. A més, els estudiants del Grau en Marketing Internacio­nal que optin per realitzar un intercanvi, poden realitzar pràctiques als països de les universita­ts de destinació.

IQS disposa d’un Servei de Carreres Profession­als que ajuda els estudiants en la seva primera inserció laboral. Dins d’aquest servei s’engloba el Fòrum d’Empreses IQS, on companyies de diferents sectors presenten la seva organitzac­ió i exposen les seves ofertes profession­als, afavorint que molts estudiants puguin signar un contracte laboral abans de finalitzar els seus estudis.

El nou grau prepara per exercir funcions directives en empreses digitals

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain