La Vanguardia (Català)

IQS TECH FACTORY ORGANITZA L’IQS TECH FAIR, LA PRIMERA FIRA D’STARTUPS INDUSTRIAL­S DE BARCELONA

-

IQS Tech Factory va organitzar, el passat 14 de desembre a Barcelona, la primera edició de l’IQS Tech Fair, la primera Fira d’Startups Industrial­s de la ciutat de Barcelona. La jornada, que es va celebrar amb l’objectiu de potenciar la projecció d’empreses de caràcter industrial, un sector que a Catalunya representa actualment el 50% del PIB, va reunir 18 de les noves empreses a qui el centre ofereix assessoram­ent actualment, procedents de sectors com: nous materials, robòtica, wearables, salut, biotecnolo­gia, energia i medi ambient, i tècniques industrial­s avançades.

Les startups participan­ts van tenir l’oportunita­t de presentar el funcioname­nt de les seves tecnologie­s innovadore­s davant els més de 400 assistents, entre els quals van destacar inversors, actors de l’ecosistema emprenedor i empresaria­l, institucio­ns de l’àmbit públic i privat, i altres centres d’emprenedur­ia.

Carmen Artigas, CEO i fundadora de Synergic Partners, companyia especialit­zada en Big Data, Data Science i Data Engineerin­g, i adquirida per Telefónica el passat any 2015, va ser l’encarregad­a d’oferir la conferènci­a inaugural de l’esdevenime­nt.

Artigas, escollida el mes de novembre passat com una de les 30 dones directives més influents a escala internacio­nal en el rànquing The 30 Most Influentia­l Women in Business, elaborat per la revista nord-americana Insight Success, va analitzar la situació de la indústria en un món exponencia­l i canviant, situant la intel·ligència artificial, el Big Data i la hiperperso­nalització, com les principals eines de la revolució del sector industrial.

 ??  ?? Imatge d’IQS Tech Fair, la primera Fira d’Startups Industrial­s de Barcelona.
Imatge d’IQS Tech Fair, la primera Fira d’Startups Industrial­s de Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain