La Vanguardia (Català)

RETALLS

-

Paperetes.

Si el concurs de les paperetes és per a les eleccions, quina poca credibilit­at que té Puigdemont, perquè n’hi ha pocs que se l’hagin cregut! Si és per al referèndum, quina poca credibilit­at que ha guanyat, perquè es mou en l’engany!

Margallo.

És normal que el senyor ministre d’Afers Exteriors utilitzi influèncie­s per buscar adversaris exteriors a la desconnexi­ó. Com és normal que Romeva busqui adhesions. La qüestió és qui pot més.

Alavedra.

Com va cantar l’exconselle­r d’Economia! I com pagarà la milionària multa per eludir la presó! Comissions al marge, és evident que la justícia no és igual per a tothom: alguns poden comprar la seva llibertat.

Canyes.

Si el jutge que instrueix la presumpta corrupció del president de Múrcia se’n va de canyes amb un dirigent regional del PP, és lícit que aixequi sospites. Si ho fa perquè són amics, les sospites es converteix­en en probabilit­at.

Iglesias.

Pablo Iglesias acaba d’assumir la justícia paral·lela: estableix que els fets d’Altsasu van ser una baralla de bar, no terrorisme. El seu mèrit és que diu que el jutge és qui qualifica un delicte, però confessa que no ha llegit la interlocut­òria del jutge.

May.

Gran document el de Theresa May fugint del Parlament britànic després de l’atemptat. La capitana que abandona el vaixell. Us imagineu Adolfo Suárez fugint del Congrés la nit de Tejero?

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain