La Vanguardia (Català)

Paquets a la duana

-

Estic pendent de rebre un enviament de 30 màscares facials procedents de l’empresa on treballa ma filla a Austràlia. Les vaig demanar a principis de desembre i havia de ser el meu regal de Nadal per a tota la família en record de la meva filla, que viu tan lluny. Però no va poder ser perquè no només no el vaig rebre abans de Nadal sinó que encara no l’he rebut perquè els senyors d’ADT Postales/Correus a Barajas em diuen que està pendent d’inspecció farmacològ­ica des del 4 de gener, després d’haver realitzat tots els tràmits pertinents, com nomenar-los a ells com a representa­nts meus davant la duana, i haver pagat el pressupost que em van presentar (110,06 euros).

Estic desesperat, no serveixen de res les meves trucades, ni les meves queixes. A Correus em diuen que ells no hi poden fer res, però si són els meus representa­nts davant la inspecció duanera entenc que tenen la responsabi­litat de reclamar què ha passat.

Veig per internet que els afectats per casos similars som molts, però no passa res. És talment una situació de república bananera. Ja penso que el que deu haver passat és que el paquet s’ha perdut o algú se l’ha emportat a casa. Però ni tan sols són capaços d’informar-me d’això.

CLAUDIO JESÚS MANSO

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain