La Vanguardia (Català)

Bengales a l’Itàlia-Albània

-

Les bengales van tornar a ser protagonis­tes en un partit de seleccions. Va passar a l’ItàliaAlbà­nia que es va disputar a Palerm. Ja abans que De Rossi transformé­s el penal amb què es va obrir el marcador, un parell de bengales van caure a la gespa. En aquell moment la cosa no va tenir més conseqüènc­ies, però cap al minut 55 la pluja de foc i fum es va intensific­ar i el col·legiat es va veure obligat a aturar el partit durant uns 10 minuts. Itàlia es va imposar sense patir gaire per 2-0 (el segon gol va ser obra d’Immobile), de manera que els italians continuen empatats amb Espanya en el lideratge. El matx va servir perquè el porter Gianluigi Buffon arribés als 1.000 partits com a profession­al. En altres partits de la jornada, Turquia es va imposar per 2-0 a Finlàndia. El blaugrana Arda Turan va disputar tot el duel. El també barcelonis­ta Ivan Rakitic va participar 79 minuts (va ser substituït pel madridista Kovacic) en el triomf per la mínima de Croàcia contra Ucraïna.