La Vanguardia (Català)

Llarga vida per a ‘Big bang’

CBS renova la popular comèdia per a dues temporades més

- Barcelona FRANCESC PUIG

Big bang theory es convertirà d’aquí dos anys en una de les sitcom nord-americana més veteranes després que aquesta setmana la cadena CBS arribés a un acord amb la productora Warner Bros TV per renovar la sèrie per a dues temporades més, a raó de 24 episodis cadascuna. Big bang arribarà, doncs, com a mínim fins a la dotzena temporada amb 275 capítols emesos. Amb aquestes xifres supera altres veteranes sèries de la comèdia moderna com Cheers (273 episodis i 11 temporades), Frasier (265 y 11), Dos hombres y medio (262 y 12), Friends (239 i 10) o Cómo conocí a vuestra madre (208 i 9).

Si bé la continuïta­t de Big bang theory està garantida, no passa el mateix amb dues de les seves protagonis­tes, les actrius Melissa Rauch (Bernadette) i Mayim Bialik (Amy), que encara no haurien acabat les negociacio­ns per renovar. Jim Parsons (Sheldon), Kaley Cuoco (Penny), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) i Kunal Nayyar (Raj) sí que han firmat els seus nous contractes, i cobraran un milió de dòlars per cada episodi.

Rauch i Bialik tenen un sou inferior al dels seus companys de repartimen­t, uns 200.000 dòlars per episodi, malgrat que els seus personatge­s han arribat a ser igual d’importants per a la trama. Els cinc protagonis­tes originals de la comèdia es van oferir a rebaixar-se 100.000 dòlars el salari per facilitar un acord en la negociació, de manera que Bialik i Rauch poguessin passar a cobrar 500.000 dòlars per capítol mentre que la resta se n’embutxacar­ia 900.000. Tot i això, encara no s’ha arribat a un acord en aquest sentit i les negociacio­ns continuen obertes.

Amb la renovació de Big bang theory, que a Espanya s’emet als canals Neox i TNT, la cadena nordameric­ana CBS s’assegura, a més, donar un bon impuls a l’estrena de la seva seqüela Young Sheldon, centrada en la infantesa i joventut de Sheldon Cooper que protagonit­zarà el jove actor Iain Armitage, de 9 anys, i que tindrà la veu en off del Sheldon adult, és a dir, Jim Parsons.

 ??  ?? Els protagonis­tes principals d’aquesta sèrie que com a mínim arribarà al 2019
Els protagonis­tes principals d’aquesta sèrie que com a mínim arribarà al 2019

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain