La Vanguardia (Català)

‘La Vanguardia’ presenta la nova revista ‘RECEPTES by CUINA’

• Una nova revista gastronòmi­ca plena de salut per gaudir cuidant-se

- Redacció Cuidar-se i gaudir

• Amb el primer exemplar, es lliura el número 200 de la revista ‘CUINA’ • El primer número estarà disponible als quioscos a partir de l’1 d’abril per només 4,95 €

Cada dia hi ha més persones conscienci­ades de la importànci­a d’alimentar-se de manera sana i equilibrad­a com un dels elements imprescind­ibles per al benestar i la cura de la salut. Per contribuir a fer que tots els seus lectors i subscripto­rs aconseguei­xin aquest objectiu d’una manera fàcil, apetitosa i equilibrad­a, La Vanguardia posa a la seva disposició, a partir del dissabte 1 d’abril, per només 4,95 €, el primer número de la nova revista RECEPTES by CUINA, una publicació editada en català i de periodicit­at trimestral –coincideix amb cada estació de l’any, perquè les receptes aprofitin al màxim els millors aliments de cada temporada–.

La qualitat d’aquesta nova publicació està avalada pel fet que, al darrere, hi ha l’equip complet responsabl­e, així mateix, de la revista CUINA, la revista gastronòmi­ca líder a Catalunya. Precisamen­t, el mes d’abril, CUINA arriba al número 200, després de setze anys ininterrom­puts de gran acollida per part del públic, des que es va començar a editar. Per celebrar aquesta efemèride i el naixement de la nova revista, tots els lectors que adquireixi­n RECEPTES by CUINA rebran el número 200 de la revista CUINA. En aquest número especial de 164 pàgines, els lectors trobaran els trucs culinaris de grans xefs, com Joan Roca, Carme Ruscadella o Albert Adrià. També podran gaudir amb 200 moments estel·lars de la cuina catalana, atrevir-se amb les receptes de pèsols que es proposen i descobrir Berasategu­i, el xef que ha aconseguit portar a Barcelona tres estrelles Michelin.

La cuina saludable avui és tendència absoluta, encara que no es tracti de cap descobrime­nt modern. Al segle Vabans de Crist, Hipòcrates, a qui molts fan referència com el pare de la medicina, ja sentenciav­a: “Que l’aliment sigui la teva medecina”.

Però no es tracta en absolut d’enfocar la cuina com un tractament mèdic, sinó de gaudir-ne, tant mentre es prepara com mentre s’assaboreix. I que, a més, contribuei­xi a tenir cura de l’organisme. Per això, el primer número de RECEPTES by CUINA arriba amb un titular que és tota una declaració d’intencions: Cuida’t.

Les 132 pàgines de la revista són un compendi de receptes sanes, originals, divertides i de temporada, agrupades per temàtiques molt diverses. Tots els reportatge­s i les seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectacul­ars de fotògrafs gastronòmi­cs de prestigi, i cada pàgina es completa amb consells nutriciona­ls, de com- pra, de cocció o de conservaci­ó, entre d’altres.

Al primer número, el de primavera, hi trobem, entre altres seccions, la dedicada a menús per a ocasions especials, amb set menús complets, com ara menú viatger, passió pels llegums, visca la pasta o de l’hort al plat. Els lectors també podran descobrir receptes de sopes fredes per gaudir d’entrants deliciosos a base de verdures de temporada; d’altres de sucs energètics; consells per fer servir les herbes mediterràn­ies tenint en compte els seus beneficis per a l’organisme; idees per picar entre hores de manera saludable, i mésde70rec­eptes.

A més, l’última secció de la revista, titulada Fora de carta, és tota una declaració d’intencions i proposa, entre d’altres, una selecció de restaurant­s inaugurats recentment a Catalunya on es pot menjar sa i bo; una ruta golosa pel barri Vell de Girona, i una escapada gastronòmi­ca saludablea­Lisboa.•

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain