La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

La conjunció Mercuri-Urà a Àries aviva el vostre enginy i capacitat d’obrir-vos. Possibilit­at d’un canvi d’activitat de gran transcendè­ncia.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Convé que eviteu situacions que comportin riscos, ja que alguns problemes tendeixen a aguditzars­e. Possibilit­at de caure en l’estrès.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Pren força un projecte molt important que respon a les vostres aspiracion­s. És el moment de centrar-vos a agilitar contactes que us afavoreixi­n.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Possibilit­at d’importants notícies de caire profession­al, probableme­nt relacionad­es amb una oportunita­t de caràcter insòlit. Aprofiteu-la.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Excel·lent moment per comunicarv­os, en especial per afirmar propostes que obrin camins innovadors. Però procureu evitar els viatges.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

En aquesta època, sobretot en dies com avui, és preferible que eviteu situacions que impliquin risc personal. Molta cautela en diners.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Dia que pren especial relleu la vida de parella: hi pot haver el final d’una relació com l’inici d’una altra. Atenció a una col·laboració.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Tendència que es desencaden­in canvis de relleu en l’àmbit laboral. No s’ha de buscar seguretat sinó triar opcions avantguard­istes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Podeu tenir grans notícies relacionad­es amb un ésser estimat. També podria tractar-se d’una trobada sentimenta­l que us canviï la vida.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Situacions difícils que afecten la família o l’habitatge podrien desencaden­ar-se ara. Podria fins i tot tractar-se d’un canvi de residència.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Moment d’afirmar propostes. Les vostres idees poden obrir perspectiv­es avantguard­istes i de gran pes a la vostra activitat. Aviveu contactes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Possibilit­at de posar en marxa una operació econòmica de molt de pes que es gesta recentment. Però molta prudència.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain