La Vanguardia (Català)

Menjar amb els ulls

- Josep Sucarrats

En el fet culinari hi intervenen, com a mínim, quatre dels cinc sentits: el gust, l’olfacte, el tacte i, per sort dels qui ens dediquem a l’edició de revistes gastronòmi­ques, la vista. I el menjar entra pels ulls, diuen. Doncs bé, aquest és el repte que la revista

CUINA va marcar-se ara fa setze anys, quan va arribar per primera vegada als quioscos: que les imatges fossin tan suculentes que, només amb la mirada, se’ns despertess­in els altres sentits i se’ns obrís la gana. Gràcies a la col·laboració d’un equip de fotògrafs excel·lents, al cap de 200 números disposem d’un receptari amb imatges de primer nivell.

És sobre la base d’aquesta experiènci­a que, aquest 1 d’abril, arribem al quiosc amb una nova publicació, Receptes by CUINA. Aquesta revista és, principalm­ent, un receptari de més de 70 plats per despertar-vos les ganes de cuinar i de menjar. Tots els hem fotografia­t amb l’estil que l’equip del CUINA ha anat construint des del primer dia. Gairebé totes les imatges les signa l’estudi de la fotògrafa Becky Lawton, una de les profession­als més reconegude­s en el seu gènere a Europa, i que treballa des de Barcelona.

Les receptes que hem triat per a aquest primer número compleixen totes dues premisses. La primera: s’elaboren amb productes de temporada. La segona: les podeu incorporar a la vostra dieta saludable. I, a més d’això, totes han estat elaborades pels cuiners dels nostres equips, fet que assegura que funcionen i es poden fer a casa. Estem convençuts que n’hi trobareu moltíssime­s que voldreu tastar i que acabareu afegint al vostre receptari familiar del dia a dia. I, si sou usuaris d’Instagram, ens agradarà veure com les publiqueu al vostre compte. Segur que també ens desperteu tots els sentits!

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain