La Vanguardia (Català)

Teatre

- JUSTO BARRANCO

LA SANG DEL SEGLE XX. Oriol Broggi torna a dirigir una obra de Wajdi Mouawad, amb el qual va arrasar fa uns anys, amb l’obra

Incendis. Ara Broggi porta a la Biblioteca de Catalunya Boscos, un immens fresc sobre el segle XX europeu a través de vuit generacion­s de dones. Des de les guerres francoalem­anyes del XIX fins a la caiguda del Mur, una història sobre la identitat, l’amor, la mort i, sobretot, l’amistat.

BIBLIOTECA DE CATALUNYA. DEL 29/III AL 14/V

DIFÍCIL AMOR SIMPLE. Vides privades, una comèdia de Noël Coward sobre la complexa simplicita­t de l’amor, aterra al Borràs gràcies a La Brutal i protagonit­zada per David Selvas i Marta Marco. L’Amanda i l’Eduard es retroben anys després d’haver trencat la seva relació. Van amb les seves respective­s parelles. La flama reapareix... i també el seu cicle d’amor-odi.

TEATRE BORRÀS. FINS AL 15/V

MASSACRE CAPITALIST­A. Alberto San Juan i Marta Calvó protagonit­zen Masacre. Una

breve historia del capitalism­o español, una obra que es pregunta qui mana en aquest país i per què i ho fa a través de la història d’un home i una dona sense poder que s’aixequen un matí amb la intenció de posar fi al capitalism­e a Espanya. Per fer-ho, viatgen fins al 1939, convertint-se successiva­ment en les persones clau del poder econòmic al segle XX i XXI.

TEATRE LLIURE DE MONTJUÏC. DEL 29/III AL 9/IV

DONA’M LA TEVA MEMÒRIA. Didier Ruiz fa pujar a l’escenari del Lliure de Gràcia una desena de persones grans del barri amb les quals ha treballat la trentena edició del seu espectacle Dale recuerdos (Je pense à

vous). Després d’entrevista­r els improvisat­s actors, ha elaborat un espectacle atapeït de memòria en què es van alternant records dels uns i dels altres i que comença, esclar, amb cançons de bressol.

TEATRE LLIURE DE GRÀCIA. DEL 31/III AL 2/IV

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain