La Vanguardia (Català)

Música

- ESTEBAN LINÉS

‘NOISE’ A PISTÓ LLIURE. La cruesa immutable del rock’n’roll que practica la banda dels Estats Units Wolf Eyes els va derivar des del primer moment al noise, com tornen a testimonia­r al seu nou àlbum Undertow, que estan fent una gira per Europa.

26/III. FREEDONIA. 20 HORES

DEVOCIÓ PER GAINSBOURG. Mick Harvey, una de les columnes dels Bad Seeds de Nick Cave fins a la seva marxa i productor de PJ Harvey en els seus treballs més lloats, presenta el seu quart àlbum d’homenatge a Serge Gainsbourg, Intoxicate­d women. En el concert estarà acompanyat per quatre violiniste­s de Cordes del Món, així com per la seva banda actual, on figura James Johnston, dels Gallon Drunk.

29/III. LA 2 DE APOLO. 20 HORES

ROMÀNTICS PAQUIDERMS. La tornada de Los Elefantes a primera línia roquera de fa unes temporades va ser un tot un encert per a Shuarma i companyia. Ara tornen a pujar als escenaris amb material nou batejat simptomàti­cament Nueve canciones de amor y una de esperanza, on potencien el vessant més romàntic del seu caracterís­tic rock carregat d’emoció i sensibilit­at.

31/III. BARTS. 21 HORES

A TOT RITME... FRENÈTIC. Producte de l’escuderia Bankrobber, el grup Ran Ran Ran porta a escena el seu recent L’hereu, primer paquet de temes completame­nt inèdits on mantenen el so cru i accelerat que els fa grans.

31/III. BEGOOD. 22 HORES

UNA DIVA ROTUNDA. Una de les indiscutib­les paladines del neosoul i el R&B més enèrgic i sanguini, la cantant i música Macy Gray exhibeix la seva inclinació més jazz al seu nou àlbum Stripped. Els seus directes són per no oblidar.

1/IV. RAZZMATAZZ. 21 HORES

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain