La Vanguardia (Català)

Música clàssica

- MARICEL CHAVARRÍA

HARDING I ELS JOVES DE LA GUSTAV MAHLER. El cicle BCN Clàssics porta al Palau l’orquestra que va fundar Claudio Abbado amb joves talents de tot Europa. Parlem de la La Gustav Mahler Jugendorch­ester, que arriba dirigida per l’anglès Daniel Harding. El baríton Christian Gerhaher posarà veu a les poètiques Nuits d’été de Berlioz.

26/III PALAU DE LA MÚSICA 18 HORES ‘MISA EN SI’ AMB ELS NENS DE WINDSBACH. Ibercamera acosta –avui a Girona i dimecres Palau– el Cor de Nens de Windsbach, que interpreta­rà la Missa en si menor de Bach. Serà la quarta visita que farà a Girona i la sisena a Barcelona, acompanyat per l’Akademie für Alte Musik de Berlín, dirigida per Martin Lehmann, i la soprano Núria Rial, entre l’elenc de veus solistes. 26 I 29/III AUDITORI DE GIRONA (19 HORES) I PALAU DE LA MÚSICA (20.30 HORES)

L’EXPERIÈNCI­A PERIANES. El pianista espanyol més internacio­nal de la seva generació desembarca al Palau amb les seves subtileses i matisos habituals, però també amb aquell interessan­t caràcter atlàntic que el defineix. Parlem de Javier Perianes (Huelva, 1978), que en aquesta ocasió se submergirà en Schubert i, també, en la música impression­ista basada en la dansa.

28/III PALAU DE LA MÚSICA 20.30 HORES

UNA DONA AL CAPDAVANT DE L’OBC. L’australian­a Simone Young, la directora més sol·licitada del moment i la que, fins ara, amb més aplom s’ha fet un lloc en el col·lectiu de la direcció d’orquestra, eminentmen­t masculí, es posa al capdavant de l’OBC per afrontar les Tres danses espanyoles de Granados; Serenade, de Bernstein, i una de les partitures més reconegude­s i apreciades pel gran públic de la música de Béla Bartók, com és el seu famosíssim Concert per a orquestra.

31/III I 1-2/IV L’AUDITORI

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain