La Vanguardia (Català)

La parella ‘perfecta’, en guerra

Alexis Ren i Jay Alvarrez trenquen i protagonit­zen a les xarxes un intercanvi de retrets

- ISABEL CLARÓS Barcelona

La california­na Alexis Ren i el hawaià Jay Alvarrez encarnaven la parella perfecta: guapos, joves (ella 20 anys i ell 21), amb cossos atlètics i enamorats. A més gaudien de permanents vacances en llocs de somni, on protagonit­zaven romàntique­s imatges amb el mar de fons. Però l’amor els va durar poc més d’un any, i al paradís, on tot sembla idíl·lic, també hi val el refrany que de l’amor a l’odi hi ha un pas, en el seu cas només un clic, i els dos han començat un intercanvi de retrets a les xarxes socials amb 14 milions de testimonis a tot el món.

I què és el que s’han dit Alexis i Jay perquè es parli de guerra entre ells? Fa unes quantes setmanes ella el va acusar d’haver utilitzat la relació per obtenir fama. Li va dir a més que era un donjoan i va afegir que tenia un penis petit. Això últim ho va esborrar immediatam­ent, però com que té tants seguidors, el comentari ja havia estat retuitejat i era a les xarxes, encara que no al compte d’Alexis. Evidentmen­t la resposta de Jay no es va fer esperar i a través d’un vídeo des de les Maldives li responia així: “Tinc 99 problemes, però aquest no és un d’ells, nena”, mentre el seu dit índex apuntava als seus genitals. I a continuaci­ó va escriure: “Avergonyir algú amb el seu físic no està bé. Fer que algú se senti malament només demostra debilitat”. Des d’aleshores no hi ha hagut més retrets i tots dos continuen molt actius a les xarxes socials penjant imatges personals: Jay practicant esports de risc, amb el mar de fons gairebé sempre, i Alexis mostrant generosame­nt la seva anatomia. Tots dos han fet de l’exposició de les seves vides i de les seves vacances sense fi la seva professió i han de procurar no perjudicar la seva imatge amb atacs personals. Quan estaven junts encarnaven la parella, diguem-ne, perfecta, i això els va donar molts dividends, encara que també els limitava les campanyes. Ara que estan separats, el negoci per a cadascun d’ells pot augmentar sempre que mantinguin la seva imatge modèlica.

Els que no segueixin les xarxes socials possibleme­nt es preguntin qui són Alexis Ren i Jay Avarrez. Les xifres són la seva millor targeta de presentaci­ó: actualment, ella té 8,3 milions de seguidors a Instagram, 623.000 a Twitter i 349.000 a Facebook. I ell, 5,1 milions de seguidors a Instagram, 315.000 a Twitter i 396.000 a Facebook. Ella va néixer a Santa Monica, filla d’un advocat i d’una nutricioni­sta, i és la mitjana de cinc germans. Des de petita volia ser model i amb 13 anys va protagonit­zar la seva primera campanya per a Brandy Melville. La seva carrera va anar en ascens i com qualsevol jove va començar a fer-se selfies i a penjar-les a les xarxes socials, i a tenir cada vegada més seguidors i més selfies, gairebé sempre fotos en biquini, a la platja i mostrant la seva anatomia des de tots els angles.

Jay Alvarrez, per la seva banda, utilitzava les xarxes socials no tant per mostrar el seu cos sinó per demostrar les seves habilitats com a surfista, com a bon hawaià, o paracaigud­ista, o sigui el mar vist des d’una ona o des del cel gràcies a la càmera GoPro amb la qual ho filmava gairebé tot. Un dia, aquesta model i aquest productor audiovisua­l (com es defineix ell) es van conèixer i... es van enamorar. Sempre s’ha dubtat de si la seva unió va ser amor de veritat o simplement màrqueting. Tots dos eren molt actius a les xarxes socials i havien patit la desgràcia d’haver perdut les seves mares poc abans de coneixe’s. La seva vida des de llavors va consistir a viatjar a platges exòtiques de sorra blanca i aigües cristal·lines, i a gaudir del seu amor, igual que Brooke Shields i Christophe­r Atkins a El llac blau.

Però Alexis i Jay no viatjaven sols, perquè ja eren un negoci patrocinat i les fotos i els vídeos havien de ser perfectes per continuar augmentant seguidors i convertirs­e en la parella més famosa d’Instagram. Pull&Bear els va fitxar la primavera passada com a imatge i després la Barcelona Bridal Week va obrir amb Alexis Ren desfilant per a Rosa Clará. Però alguna cosa va passar al paradís i la parella va trencar. Jay va dir al setembre, en la inauguraci­ó de les noves instal·lacions de Pull&Bear a Galícia que “s’havien donat uns mesos, i que continuave­n sent amics”. Tot i això, després dels atacs recents és probable que l’amistat també hagi acabat. Mentrestan­t continuen penjant fotos i competint per veure qui acumula més m’agrada. L’última foto de Jay, des d’un helicòpter a la frontera de Líbia i Egipte, en té 428.550. I l’última d’Alexis a la cuina mostrant els seus glutis, 358.232. Qui dels dos guanyarà la pròxima vegada?

La model acusa el fotògraf de donjoan i d’haver utilitzat la relació per obtenir fama

 ??  ?? Barcelona. Van
obrir la passada Bridal
Week i van desfilar per a
Rosa Clará
Barcelona. Van obrir la passada Bridal Week i van desfilar per a Rosa Clará
 ?? INSTAGRAM ?? Amor o negoci? La seva relació sempre va ser posada en dubte
INSTAGRAM Amor o negoci? La seva relació sempre va ser posada en dubte
 ?? INSTAGRAM ?? Biquini o banyador. La parella sempre mostrava el seu amor i els seus cossos
INSTAGRAM Biquini o banyador. La parella sempre mostrava el seu amor i els seus cossos
 ?? INSTAGRAM ?? Llocs de somni. La parella mostrava a les xarxes les seves vacances sense fi
INSTAGRAM Llocs de somni. La parella mostrava a les xarxes les seves vacances sense fi
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain