La Vanguardia (Català)

Hartmann potenciarà la planta de P&G a Montornès

-

La multinacio­nal alemanya del sector sanitari Hartmann preveu facturar uns 250 milions d’euros a la península Ibèrica l’any 2020, cosa que suposa duplicar la seva facturació respecte al 2015, i potenciar la planta de Montornès del Vallès (Vallès Oriental) amb noves inversions.

Hartmann, propietàri­a de les populars Tiritas, preveu fer aquest salt en facturació després d’haver adquirit Lindor, la marca d’incontinèn­cia per a adults del grup Procter & Gamble a Espanya i Portugal, segons explica el vicepresid­ent d’Europa Occidental i nord de l’Àfrica de Hartmann, Marc Pérez Pey.

L’acord també implica que Hartmann es quedarà amb la planta que P&G té a Montornès del Vallès, en la qual treballen unes 180 persones. En aquest sentit, el directiu avança que la companyia estudiarà que aquest centre industrial, que suma 25.000 metres quadrats i que fins ara només produïa per a la península Ibèrica, també proveeixi altres països del sud d’Europa i del nord de l’Àfrica.

Pérez Pey assegura que l’adquisició de la marca d’incontinèn­cia de Procter & Gamble és “estratègic­a” per a Hartmann, perquè farà que la seva quota de mercat en el negoci de la incontinèn­cia adulta s’elevi per sobre del 30% tant a Espanya com a Portugal, i perquè “reforça Hartmann en el terreny industrial al sud d’Europa”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain