La Vanguardia (Català)

Telecinco lliga Campos sense aclarir per a què la vol

La periodista firma un contracte de llarga durada amb Mediaset

- FRANCESC PUIG Barcelona

Setmana agredolça per a María Teresa Campos. Dissabte que ve, després de més de 660 emissions, ¡Qué tiempo tan feliz! s’acomiadarà dels espectador­s, però la veterana presentado­ra no dirà adeu per sempre a l’audiència de Telecinco. Mediaset España va anunciar ahir la firma d’un contracte de llarga durada amb la presentado­ra “que unirà la companyia i una de les comunicado­res més conegudes i prestigios­es del nostre país”, segons un comunicat.

Amb aquest acord la veterana periodista continuarà vinculada al grup amb nous projectes, tot i que no s’han concretat quins. De moment, es posarà punt final a la desil·lusió que tenia María Teresa Campos des de principis d’aquest any, després de veure com ¡Qué tiempo tan feliz! anava passant per diferents reduccions d’edicions (de dues el cap de setmana s’havia passat a una de sola dissabte) i horàries (Pasapalabr­a també va passar a emetre’s el cap de setmana a la seva franja) fins a rebre la notificaci­ó definitiva de la seva cancel·lació, que tindrà lloc aquest pròxim 1 d’abril, després també d’haver substituït la seva emissió els dos últims dissabtes per estrenar les últimes entregues del docurealit­y Las Campos. Els índexs d’audiència del magazine nostàlgic havien baixat notablemen­t, i la dura lluita de Telecinco per mantenir el lideratge d’audiència davant Antena 3 havia causat la seva primera víctima.

Amb 75 anys, la periodista malaguenya vol continuar sent un referent televisiu com testifique­n els seus tres premis Antena d’Or (1994, 2000 i 2015), dos Ondas (1980 i 2002), un Micròfon d’Or (2003), dos TP (1999 i 2004) i el premi Iris Tota una Vida (2012), entre altres guardons. A Telecinco ha estat al capdavant de programes com Día a día (1996-2004), El laberinto de la memoria (2007), La mirada crítica (2008-2009) i el seu últim espai, ¡Qué tiempo tan feliz!, format que des del seu debut el 2009 ha acompanyat l’audiència dels caps de setmana amb entreviste­s a personatge­s mítics de la música i la interpreta­ció i a artistes nacionals i internacio­nals que han presentat el seus últims treballs.

En espera de saber el nou programa o quines col·laboracion­s farà en altres espais de Telecinco, María Teresa Campos podrà seguir a través de la cadena de Mediaset la participac­ió de la seva actual parella sentimenta­l, Bigote Arrocet, en la nova edició del reality Supervivie­ntes, decisió que el mateix Arrocet ha reconegut que havia disgustat la presentado­ra.

 ?? GJB / GTRES ?? María Teresa Campos i la seva filla Terelu a ¡Qué tiempo tan feliz!, programa que s’acaba aquest dissabte
GJB / GTRES María Teresa Campos i la seva filla Terelu a ¡Qué tiempo tan feliz!, programa que s’acaba aquest dissabte

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain