La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les facilitats d’aquests dies per prendre iniciative­s econòmique­s, gràcies a la vostra capacitat emprenedor­a, prenen força avui.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La conjunció de la Lluna amb Mart a Taure, favorable amb Neptú, encoratja bones perspectiv­es per dur a terme un canvi personal.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu la jornada per afrontar dificultat­s recents, ja que podreu encaminar-les cap a una direcció encertada. Suport al camp profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Es veuen encoratjad­es les bones perspectiv­es per a una iniciativa a favor de les vostres aspiracion­s. Procureu forjar-vos una estratègia a llarg termini.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Una operació profession­al impulsada fa poc rep suport gràcies als recursos proporcion­ats per una inversió d’importànci­a.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És un període complicat per a les relacions. La parella o una col·laboració us poden ajudar a prendre decisions difícils que seran encertades.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

No heu de desaprofit­ar les facilitats que se us brinden aquesta setmana per impulsar una operació econòmica recent de tipus profession­al.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

En cas de tensions amb la parella o amb un col·laborador, són dies propicis perquè pugueu suavitzar-les i encaminar la situació favorablem­ent.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És un bon dia per promoure una operació laboral posada en marxa últimament, ja que rebeu suport de molta importànci­a.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Si voleu prendre cap iniciativa sentimenta­l, la jornada és favorable. És moment propici a decisions en benefici dels fills.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aquesta jornada es facilitara­n possibles millores o reformes a la llar. És un bon moment per prendre decisions d’índole familiar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Gaudiu de claredat per fer plans personals a llarg termini, concretats en la presa de decisions fermes. No convé que ho ajorneu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain