La Vanguardia (Català)

Isabel i Mario, de lluna de mel però sense boda a la vista La celebritat concedeix una entrevista a la revista ‘¡Hola!’

-

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa són al Perú amb motiu del 81è aniversari del Nobel de Literatura, que sempre sol celebrar-ho a Arequipa, la seva ciutat natal. Però el viatge va tenir una parada inicial a Bogotà, on la parella va inaugurar una botiga de Porcelanos­a i ella va concedir una entrevista a la revista ¡Hola! en què comenta que cada viatge que fan plegats és com una lluna de mel, i que Mario sent curiositat pels llocs on va i vol coneixe’ls a fons i “sempre està de bon humor”. Assegura que es troba en un moment “de molta pau i tranquil·litat” i que de moment no hi ha plans de casament. “Em resisteixo a espatllar-ho. Estem tan bé com estem que no vull tocar res perquè res canviï”. I sobre la seva filla Ana i el tennista Fernando Verdasco creu que el seu enllaç no serà imminent.

En l’entrevista, Preysler també parla del que va significar Miguel Boyer en la seva vida, després de 26 anys de matrimoni: “Vaig aprendre molt al seu costat. Sempre he valorat i valoraré l’amor tan gran que vam tenir mentre vam estar junts”. També revela a l’¡Hola! molts més detalls més personals com el llibre que està llegint, les se- ves cures de bellesa o la seva relació amb les xarxes socials. Els lectors de La Vanguardia podran adquirir demà dissabte la revista juntament amb el diari per 2,50 euros.

A més del reportatge d’Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa a Colòmbia i el Perú, l’¡Hola! també mostra la casa de Nicola Schön, net de la dissenyado­ra italiana Mila Schön, i de la seva nòvia, l’actriu i model Kiera Chaplin, neta del famós actor a l’illa Bay Point, una de les més exclusives de Miami. La revista inclou, a més a més, tots els detalls del pròxim casament de Pippa Middleton i uns reportatge­s amb la maternitat com a protagonis­ta: la muntanyenc­a Edurne Pasabán, a punt de ser mare per primera vegada igual que Lara Trump, la nora del president dels Estats Units; i el guitarrist­a dels Stone Ronnie i Sally Wood es fotografie­n amb les seves bessones de 10 mesos.

 ?? JOSE SOTOMAYOR JIMENEZ / AFP ?? Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler a l’entrada del monestir de Santa Catalina, a Arequipa
JOSE SOTOMAYOR JIMENEZ / AFP Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler a l’entrada del monestir de Santa Catalina, a Arequipa
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain