La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Comencen unes setmanes propenses a activar temes de diners. Moment de negociacio­ns i d’abocarvos a agilitar operacions.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

L’ingrés de Mercuri a Taure impulsa la vostra renovació psíquica. Us sentireu més desperts i milloraran els vostres afers en general.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Les pròximes setmanes el vostre signe tendirà a un to psíquic baix. Eviteu situacions d’estrès i procureu tenir estones d’entretenim­ent.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Procureu impulsar temes que responguin a les vostres aspiracion­s, perquè tindreu facilitats per agilitzar-los d’aquí a unes setmanes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Agafaran embranzida nous contactes i operacions de caire profession­al fins al dia 21. Procureu conrear relacions i animar negociacio­ns.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Us sentireu més clars i àgils de cap, cosa que donarà més rendiment a la vostra activitat unes setmanes, sobretot en els estudis.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És possible que aviat tingueu oportunita­t d’una associació econòmica favorable. Mostreu-vos disposat a negociar les pròximes setmanes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Aprofiteu aquestes setmanes per mostrar-vos receptiu a les necessitat­s de la parella, propiciar el diàleg i impulsar l’entesa.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És un bon moment per intentar revifar la vostra feina, propiciant noves operacions i nous contactes. Possibilit­at de negociacio­ns.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Les pròximes setmanes seran favorables a una comunicaci­ó més fluida amb els vostres éssers estimats. Rep impuls el diàleg amb fills adolescent­s

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu fins a finals de mes per impulsar qüestions favorables a la família o millores a casa. Tindreu més bona comunicaci­ó amb la vostra gent.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És moment de començar a expressar vivències importants d’aquesta època, perquè durant unes setmanes seran més ben enteses i acceptades.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain