La Vanguardia (Català)

Els ‘grans èxits’ del fòrum

-

15 de març del 2003.

Alejandro Marín –alies Electrik–, de Palència, crea el fòrum. La intenció de Marín era crear un fòrum dedicat als cotxes i al motor en general, ja que s’havia comprat un vehicle i volia saber l’opinió d’altres persones. Però aviat les coses van començar a canviar.

12 de desembre del 2005.

Primera trolejada massiva als fòrums de la revista Ragazza. La falsa Lidya, trol de Dani350z, i la seva “Masturbaci­ó amb retolador” es converteix en un mite a internet.

25 de juny del 2006.

Primera aparició a la televisió d’una acció de ForoCoches. Amb la implantaci­ó del carnet per punts un membre del fòrum va obrir un fil que va causar gran repercussi­ó en tots els mitjans i television­s nacionals: “Venc els punts del carnet de la meva àvia”.

3 d’agost del 2009.

Trolejada a la revista FHM en què els usuaris van votar massivamen­t Curri Valenzuela com la presentado­ra més “sexi i morbosa” d’entre totes les que presentava la revista.

18 de gener del 2010.

Els usuaris de ForoCoches es conjuren per aconseguir que John Cobra sigui el representa­nt de RTVE a Eurovisió.

10 de juliol del 2010.

Aun usuari se li acut posar a prova els mitjans de comunicaci­ó inventant-se el presumpte jugador de futbol Nestor Coratella i fent una trolejada massiva en què van picar diversos diaris nacionals i internacio­nals.

25 de setembre del 2011.

Els membres del fòrum aconseguei­xen que la Dama d’Elx sigui elegida “la dona més sexi de tots els temps”, també en una enquesta de la revista FHM.

29 d’abril del 2012.

Alejandro Marín puja una foto de la seva dona i els foreros la “chopean” fins a la sacietat.

Agost del 2013.

El diari britànic The Telegraph va plantejar una enquesta als seus lectors en què havien de dir si el penyal de Gibraltar era espanyol o britànic. Els usuaris de ForoCoches van aconseguir que en la votació guanyés l’opció espanyola.

Març del 2016.

L’Armada britànica posa en marxa una campanya per decidir el nom d’un nou vaixell dedicat a la investigac­ió ambiental. Els usuaris del fòrum van aconseguir que el nom guanyador fos Blas de Lezo, l’almirall espanyol que va impedir a Anglaterra de prendre Cartagena de Indias al segle XVIII.

1 d’octubre del 2016.

Després de la crisi interna del PSOE, un usuari té la idea d’enviar una pizza amb xilis de Jalapa a Ferraz, que va acabar en un enviament massiu de pizzes i fins i tot d’un grup de mariachis, que va sortir en directe a l’informatiu de La Sexta. L’acció també va ser reivindica­da pel blog La Retaguardi­a.

Octubre del 2016.

Gràcies a un dels seus famosos CSI, Forocoches destapa l’estafa de la marca de telèfons Zetta.

6 de desembre del 2016.

Una cadena de restaurant­s italians va llançar un concurs perquè la gent pogués crear una pizza que seria a la carta dels seus locals. ForoCoches va presentar la seva amb aquests ingredient­s: pesto, burrata, bacallà i una barreja d’alfàbrega i ruca. Li van posar com a nom Rotondo de Pene. Va acabar la votació en primer lloc, tot i que el jurat que tenia l’última paraula finalment no la va selecciona­r.

21 de març del 2017.

Els usuaris de ForoCoches aconseguei­xen que Antonio el Tekila guanyi el concurs de Telecinco Got talent a través de l’anomenada operació Tekilaso.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain