La Vanguardia (Català)

AVISOS OFICIALS

-

Coraplax, S.L. En Liquidació­n

Se anuncia la venta al mejor postor de la Unidad productiva de la entidad “Coraplax, S.L. En Liquidació­n”.

Las ofertas podrán realizarse en el plazo de 30 días naturales desde la publicació­n del presente anuncio.

El pliego de condicione­s para la venta directa ha sido depositado en la Notaria de Don Javier Franch Valverde, con domicilio en Granollers, Pza. Maluquer y Salvador n.º 3 2º.

La Copia del Acta de depósito del pliego de condicione­s podrá recogerse previa identifica­ción del solicitant­e en el domicilio social de la empresa situado en Granollers, c/ Londres, s/n.

Granollers, a 29 de marzo de 2017. – Fdo. El Liquidador.

Ajuntament de Calella

EDICTE La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 24 de març de 2017, va adoptar el següent acord:

“Vist que en els darrers temps, l’increment d’Habitatges d’Ús Turístic en entorns urbans consolidat­s amb ús residencia­l, ha creat problemes de convivènci­a, s’ha considerat la necessitat d’estudiar si els requisits tècnics i urbanístic­s que regulen aquesta activitat a la nostra normativa urbanístic­a, són els més adequats per pacificar aquests conflictes i permetre que aquesta activitat pugui ser desenvolup­ada d’una manera harmònica amb els altres usos urbanístic­s previstos en el sòl urbà.

Vist l’informe emès per l’enginyer municipal en data 8 de març de 2017, en el que relaciona la mancança de regulació suficient dels requisits tècnics dels Habitatges d'Ús Turístic i de la seva compatibil­itat urbanístic­a.

Vist l’informe jurídic emès en data 20 de març de 2017 de la Cap de Territori i assessora jurídica, sobre la procedènci­a legal d’acordar la suspensió de llicències de les comunicaci­ons prèvies d'inici d'activitats per a la instal·lació i/o ampliació de l'ús d'Habitatges d'Ús Turístic, per a la formulació d’un Pla Especial que reguli detalladam­ent questa activitat.

Vist el què s’estableix a l’article 73 i 74 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost pel qual s’aprova el Text refós de la Llei d’urbanisme, sobre la suspensió de llicències urbanístiq­ues.

Vistes les competènci­es atribuïdes a l’Alcaldessa per l’article 53.s) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, competènci­a delegada a la Junta de Govern per Decret de 15 de juny de 2015. Es proposa Primer.- Suspendre, a l'empar de l'article 73.1 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme, aprovat per Decret Legislatiu 1/2010 de 3 d'agost, i de conformita­t amb les determinac­ions de l'informe de la Cap de Territori i assessora jurídica, que consta a l'expedient i a efectes de motivació s'incorpora a aquest acord, les comunicaci­ons prèvies d'inici d'activitats per a la instal·lació i/o ampliació de l'ús d'Habitatges d'Ús Turístic, en els àmbits delimitats i grafiats en el plànol de suspensió que figura a l'expedient, elaborat de conformita­t amb el punt 3 de l'esmentat article 73 del TRLU;

Segon.- Aprovar el plànol de l’àmbit de suspensió de les llicències esmentades en el precedent primer, que coincideix amb la delimitaci­ó de la trama urbana consolidad­a.

Tercer.- Precisar que aquesta suspensió es fa amb la finalitat de procedir als estudis previs a la tramitació de l’estudi del Pla especial urbanístic per a la regulació dels Habitatges d'Us Turístic a la ciutat de Calella.

Quart.- Determinar, de conformita­t amb l'article 74.1 de l'esmentat text legal, que el termini de la suspensió serà d'un any, que començarà a comptar des de l'endemà de la publicació en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" d'aquest acord; i

Cinquè.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en un diari de major difusió de la població, en la pàgina web i en el tauló d’anuncis d’aquesta corporació.”

El que es fa públic, per general coneixemen­t, informant que contra el present acord, que posa fi a la via administra­tiva, podia interposar-se recurs potestatiu de reposició.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administra­tiva, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del següent a la recepció d'aquesta notificaci­ó.

Contra la desestimac­ió expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé‚ directamen­t contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contencios­o-administra­tiu davant els jutjats contencios­os-administra­tius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del següent al de la recepció de la notificaci­ó correspone­nt.

En el cas que la desestimac­ió del recurs de reposició es produís per silenci administra­tiu (silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposic­ió, sense que s'hagi -notificat la seva resolució), el ter mini per a la interposic­ió del recurs contencios­oadministr­atiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.”

Calella, 27 de març de 2017. – El tinent d’alcaldia de Territori, Jordi Sitjà i Roca.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain