La Vanguardia (Català)

El geni dels fitxatges

- ADOLFO S. RUIZ Sevilla

Ramón Rodríguez Verdejo, Monchi, confirma entre llàgrimes que abandona el Sevilla, club on ha treballat durant 29 anys, 17 dels quals com a director esportiu, sense aclarir si el seu futur és al Roma.

Al president sevillista, José Castro, no va canviar de posat durant tot l’acte. Seriós, fred i fins a cert punt distant, va prendre la paraula per assegurar: “Hem fet tot el possible perquè es quedés, fins i tot amb una oferta que estava fora de mercat”. Però l’acord no va ser possible i Ramón Rodríguez Verdejo, Monchi, va confirmar ahir entre llàgrimes que abandona el club en què ha treballat 29 anys, 17 dels quals com a director esportiu. Per anar-se’n al Roma? No ho va voler pas confirmar.

En un acte que es va endarrerir perquè els jugadors de la primera plantilla van exigir ser-hi presents, Monchi no va aclarir gaire els motius de la seva decisió. Va al·ludir a l’“esgotament”, a la necessitat de continuar treballant “perquè no tinc la vida resolta” o que és el moment adequat “perquè les estructure­s que he creat són sòlides”. Marxa després d’haver estat partícip de 15 finals amb el Sevilla, de les quals n’ha guanyades nou.

Entén que hi hagi gent que el consideri un “traïdor”, però la realitat és que la seva situació personalme­nt era dura des del maig de l’any passat. Llavors va demanar de sortir per les mateixes raons que va exposar ahir, però el club li va exigir els cinc milions d’euros de la seva clàusula de rescissió, cosa que Monchi no ha acabat de perdonar a Castro. Creia que el seu full de serveis era prou aval per poder volar sense traves. Ara abandona el Sevilla “sense haver de pagar la seva clàusula”. “És el que volia i això hem fet”, va dir Castro. Monchi va deixar oberta la porta a tornar, “si algun dia el club es digna a trucar-me i jo he recuperat l’aire”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain