La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Facilitats per afermar les vostres posicions, sobretot en temes de caire personal. Però compte amb alguns problemes a l’hora de comunicar-vos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Rebeu suport d’importànci­a per abordar temes econòmics. Però vigileu les despeses que pot generar un projecte important.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La Lluna a Bessons us permet aprofitar millor els avantatges d’un interès personal. Però procureu evitar tractes profession­als importants.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tot i que teniu suport per abordar dificultat­s, procureu posposar-les, ja que potser les vostres propostes no seran ben acceptades.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Facilitats per encoratjar un afer que us interessa, ja que les vostres propostes seran ben acceptades. Però vigileu amb els temes econòmics.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Bon dia per afermar els vostres interessos en una operació econòmica profession­al. De tota manera, molt de compte amb una col·laboració.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Setmanes propícies per avivar les vostres relacions, en especial amb la parella. Però procureu evitar converses importants a la feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Bona posició a la feina per abordar favorablem­ent alguns temes econòmics. Però feu atenció a les despeses d’un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

En cas de dificultat­s amb la parella, segurament a causa d’un afer familiar o relatiu a l’habitatge, rebreu el suport d’un fill.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És preferible que posposeu converses o tractes d’importànci­a en l’àmbit laboral, ja que les vostres propostes no es comprendra­n bé.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Hi haurà bona entesa amb els fills. De tota manera, una activitat beneficios­a per a ells es podria frustrar per raons econòmique­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tot i que és moment de tractar temes econòmics de tipus familiar, potser els vostres no es mostraran gaire receptius a algunes dificultat­s vostres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain