La Vanguardia (Català)

La corrupció valenciana centrarà el nou programa de Cristina Pardo

‘Malas compañías’, produït per Jordi Évole, constarà de dos lliurament­s

-

La periodista Cristina Pardo (Pamplona, 1977) estrenarà pròximamen­t a La Sexta un nou programa que, sota el títol Malas compañías, abordarà la corrupció valenciana, segons ja ha començat a anunciar la mateixa cadena. Serà la primera ocasió que la presentado­ra navarresa assumirà en solitari la conducció d’un espai que constarà de dos lliurament­s emesos en setmanes consecutiv­es, possibleme­nt durant aquesta pròxima Setmana Santa, coincidint amb la desaparici­ó temporal dels programes Salvados i El objetivo.

Malas compañías se centrarà a retratar les trames de corrupció que han aparegut al País Valencià durant els últims anys “des d’un punt de vista inèdit fins ara en televisió”, asseguren des de la cadena en un nota en què també s’avança que “seran els personatge­s anònims que han protagonit­zat les diferents trames, més enllà dels caps visibles que han aparegut en els mitjans, els que revelaran com funciona la corrupció per dins”.

A Malas compañías seran aquests personatge­s secundaris, la majoria d’ells desconegut­s i molts pendents de judici, els qui a través de les seves històries personals revelaran com la corrupció es creua a la vida de gent corrent i la canvia per sempre més.

Pardo cobreix des de l’any 2008 la informació del Partit Popular als informatiu­s de La Sexta i també s’encarrega de presentar Al rojo vivo en absència del seu director i presentado­r, Antonio García Ferreras. A Al rojo vivo també col·labora en una secció en clau irònica sobre temes d’actualitat anomenada Liándola Pardo. Malas compañías està produït per Produccion­es del Barrio, la productora de Jordi Évole i Ramón Lara que ja produeix Salvados ala mateixa cadena.

 ?? ATRESMEDIA ?? Pardo presenta Al rojo vivo en absència d’Antonio García Ferreras
ATRESMEDIA Pardo presenta Al rojo vivo en absència d’Antonio García Ferreras

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain