La Vanguardia (Català)

CAP DE SETMANA AMB LA CANALLA

- Josep Maria Serra

Festa solidària al Tibidabo. El Club Vanguardia i La Vanguardia organitzen una festa al Tibidabo en solidarita­t amb el Projecte Amic de l’hospital Sant Joan de Déu. Els subscripto­rs podran gaudir en família a l’històric parc d’atraccions de Barcelona, on també trobaran activitats especials programade­s per a aquest dia, sorpreses i regals i un ventall de descomptes en restauraci­ó. Tot això només per ser subscripto­r de La Vanguardia.

Parc d’Atraccions del Tibidabo. Diumenge, a partir de les 10 hores. 25 euros (dos adults i dos menors).

El dia minimúsica. El Poble Espanyol acull aquest festival familiar ple de concerts, tallers, jocs, taules d’experiènci­es, mercat quilòmetre zero,

food trucks, zona de pícnic i moltes coses més. Escoltar molta música i viure-la des de petit o assistir a concerts d’estils diversos (Always Drinking Marching Band, Candela y los Supremos, Delafé DJ, El Petit de Cal Eril, Esperit!, Jamaikids, Los Ganglios, Llibert Fortuny i Magalí Sare, Maïa Vidal, Pau Riba, Pavvla o Pin & Pon DJs) per formar-se un criteri, són dos dels elements que conformen la filosofia de Minimúsica per apropar aquest art a les famílies.

Poble Espanyol. Diumenge, d’11.15 hores a 18 hores. Programa i entrades: http://eldiaminim­usica.com El show de Betty. Espectacle d’animació infantil, jocs, balls i maquillatg­e. Centre cívic La Sagrera. Martí Molins, 29. Avui, 12 hores. Gratuït.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain