La Vanguardia (Català)

SET FANTASIES DE CONWAY

-

1 SOBRE OBAMA Va assegurar que Trump no havia dubtat mai que Obama havia nascut als EUA quan el cert és que va engegar la carrera política repetint-ho a totes les cadenes.

2 SOBRE LA PREMSA I EL TERRORISME Va assegurar que la premsa no cobreix els atacs terroriste­s en terreny americà (el cert és que hi ha centenars de vídeos i desenes de portades que demostren el contrari).

3 SOBRE LA INVESTIDUR­A SENSE PÚBLIC Va inflar les xifres d’assistents a la presa de possessió de Trump i, quan li van mostrar les fotos d’avingudes semidesert­es, va respondre que les fotos només eren “alternativ­e facts” (fets alternatiu­s).

4 DEL GENERAL FLYNN Va afirmar 18 vegades davant d’altres tantes cadenes de ràdio i televisió que el conseller nacional de Seguretat, general Michael Flynn, tenia la total confiança del president només sis hores abans que Trump el fes dimitir.

5 SOBRE LA MATANÇA QUE NO VA EXISTIR Va tuitejar: “El president Obama prohibirà l’entrada d’iraquians als EUA perquè dos d’ells són autors de la matança de Bowling Green”. El cert és que aquella matança no va existir mai. Se la va inventar completame­nt.

6 SOBRE L’FBI Va acusar l’FBI d’haver espiat la torre Trump “amb microones” per ordre d’Obama. (L’FBI la va desmentir immediatam­ent).

7 SOBRE ELS ORDINADORS Va presumir de treballar tant per a Trump que tenia “cinc ordinadors a la taula del despatx” (els periodiste­s van comprovar poc després que només en tenia un).

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain