La Vanguardia (Català)

Rodríguez confirma la relació amb López

L’esportista va dir: “Estem vivint un moment increïble”

- Redacció

Encara que els paparazzis ja havien fotografia­t junts Jennifer López i Alex Rodríguez, faltava la confirmaci­ó oficial, que abans-d’ahir va donar el mateix exjugador de beisbol. A la pregunta de si mantenia una relació amb la cantant la seva resposta va ser: “És obvi”. I va afegir: “Estem vivint un moment increïble. Ella és una dona meravellos­a; la Jennifer és un dels éssers humans més intel·ligents que he conegut i a més és una mare increïble”.

Aquestes paraules les va dedicar a la seva actual parella durant la seva participac­ió en el programa The view, on no va dubtar a explicar alguns dels gustos de la cantant: “A ella li agraden les coses senzilles, és a dir, és una persona molt, però que molt senzilla. Estima la seva família, és una bona germana i és una molt bona filla”. I també va revelar algun secret sobre la cantant llatina, com que li agrada menjar entre hores. I les seves temptacion­s preferides? El gelat de xocolata i les galetes de xocolata. “Em matarà si xerro massa”, va dir fent broma.

La confirmaci­ó pública de la relació per part d’Alex Rodríguez els ha donat més llibertat i ja no s’han d’amagar ni sortir per separat dels restaurant­s. Així, després d’aparèixer a l’espai televisiu la parella va anar a dinar a un restaurant i ja en va sortir de bracet.

La notícia de la relació va saltar fa poc més d’un mes quan la revista People va publicar, citant

Després d’aparèixer a la televisió, la parella va anar a un restaurant i ja en va sortir de bracet

una font propera a la parella, que feia unes quantes setmanes que sortien. Des d’aleshores, se’ls ha vist junts en diverses ocasions, vacances a les Bahames incloses.

Jennifer López té 47 anys i dos fills de la seva relació amb el cantant Marc Anthony, els bessons Emme i Maximilian, de 9 anys. I Alex Rodríguez, de 41 anys, és nascut a Nova York, però d’origen dominicà, i també té dues filles del seu matrimoni amb Cynthia Scurtis, la Natasaha, de 12 anys, i l’Ella, de 8.

 ?? LOU ROCCO / GETTY ?? Alex Rodríguez al programa on va parlar de Jennifer López
LOU ROCCO / GETTY Alex Rodríguez al programa on va parlar de Jennifer López
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain