La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Podeu tenir oportunita­t d’expressar a algunes persones les vostres necessitat­s. Però és preferible que eviteu converses o tractes d’importànci­a.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Càrregues que heu d’assumir en els últims temps tendeixen a desequilib­rar el pressupost. Per fortuna, teniu suport indirecte.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La Lluna a Bessons us permet aprofitar millor les perspectiv­es d’un projecte important. Però tindreu més problemes en les vostres relacions.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tindreu suport en l’àmbit profession­al per abordar algunes dificultat­s. Però vigileu més la salut, sobretot si ja teniu algun trastorn.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Podreu afirmar les vostres propostes en un interès personal. Però convé que us sapigueu organitzar per dedicar atenció als éssers estimats.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Podeu conrear relacions profession­als relacionad­es amb una important inversió econòmica. Vigileu els problemes familiars o d’habitatge.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tot i que avui tindreu més facilitats per entendre-us amb la parella, podrien aguditzar-se alguns problemes per comunicar-vos amb els altres.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Podreu abordar amb facilitat una qüestió econòmica laboral. De tota manera, es farà notar més en el vostre pressupost una vella càrrega.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Probableme­nt, travesseu per una etapa de dificultat­s personals, i això repercutei­x en la vida de parella. Suport d’un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tot i que problemes antics repercutei­xen més en la vostra feina, tindreu recursos per donar una certa empenta la vostra tasca.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Procureu organitzar-vos per compaginar la dedicació a un projecte positiu, però difícil, amb l’atenció als fills. Bona entesa amb ells.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La difícil situació profession­al tendeix a repercutir més en la família en dies com avui. Per sort, teniu recursos per ajudar els vostres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain