La Vanguardia (Català)

Els èxits de la quarta temporada d’‘Oh Happy Day’, amb ‘La Vanguardia’

• Un disc amb els millors temes de la quarta edició del popular concurs de TV3 • Versions de grans èxits interpreta­des pels grups participan­ts en el programa • Disponible a partir del dissabte 8 d’abril per només 9,95 € més el cupó del dia

-

Oh Happy Day és un dels programes més vistos de TV3. Les tres primeres edicions van ser un èxit d’audiència, igual que els discos amb els millors temes de cadascuna, que van tenir una gran acollida entre el públic.

Ara, La Vanguardia ofereix en exclusiva a tots els lectors i els subscripto­rs el CD de la quarta temporada d’Oh Happy Day .Un recopilato­ri que inclou Sóc Happy, la sintonia del programa, i 31 temes més selecciona­ts especialme­nt entre totes les cançons interpreta­des al programa. El disc i el llibret que l’acompanya estaran disponible­s a tots els quioscos i llibreries a partir del dissabte 8 d’abril, per només 9,95 euros més el cupó del dia.

Després de tres temporades d’èxit amb grans formacions de

cant coral, la revolució ha arribat a Oh Happy Day a través de grups vocals més petits. Segons expliquen Tono Hernández i Marc Mateu, directors del programa, al càsting per triar els grups que havien de participar-hi s’hi van presentar quasi un centenar de formacions, des de duos fins a grups de 8 o 10 components. Després del procés de selecció, es van triar els 12 participan­ts d’aquesta quarta temporada, que ja estava precedida per la victòria d’un altre grup reduït, el Quartet Mèlt, que va aconseguir més del 50% dels vots dels espectador­s, a la tercera edició del programa.

La temporada va començar forta, amb una nova presentado­ra, Anna Simon, un nou jurat, format per Daniel Anglès, Gisela i Peter Vives, i dos programes de càsting abans de les gales de plató, en què, a més, es va afegir un cos de ball, una nova imatge gràfica i una nova sintonia. Moltes novetats per afrontar l’edició més trencadora del concurs. Unes novetats que han seduït els espectador­s, que han tornat a col·locar Oh Happy Day com a líder d’audiència dels dissabtes a la nit, a TV3.

Amb els grups vocals més petits també ha arribat una nova sonoritat al programa, que cada setmana ha tingut molts moments de gran qualitat musical. Ja sigui amb duos, quartets o sextets, s’ha mantingut l’esperit Happy, mostrant sempre històries i perfils personals plens de superació, esforç i treball en equip. Els grups han tingut l’ajuda de Michèle Alderete, professora de cant, i Alfons Nieto, professor d’interpreta­ció, per avançar en l’evolució trepidant que implica participar cada setmana en Oh Happy Day .La conclusió final és que, més enllà del nombre de components de cada formació, tots els participan­ts del concurs han tornat a superar amb escreix el repte que se’ls planteja cada any: oferir un gran espectacle sobre l’escenari.

El disc que ofereix La Vanguardia és una invitació a gaudir amb les millors cançons del programa i, alhora, reviure les emocions de la competició i de les seves vibrants eliminatòr­ies.

 ?? BARCELONA Redacció ?? La presentado­ra AnnaSimon,ambels
membresdel­jurat, DanielAngl­ès,Giselai
PeterVives
BARCELONA Redacció La presentado­ra AnnaSimon,ambels membresdel­jurat, DanielAngl­ès,Giselai PeterVives
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain