La Vanguardia (Català)

SOLIDARITA­T

SERVEI D’AJUDA ECONÒMICA

-

Pagar el menjador escolar

Parella amb dos fills menors (5 i 8 anys). Una vegada han esgotat l’ajuda familiar i la prestació d’atur, no tenen cap ingrés. Necessiten recursos per pagar el menjador escolar, que aquest mes suposa 280 €.

(Ref. 1039)

Fugint de la guerra

Parella amb quatre fills menors (5, 8, 10 i un nadó d’un any i mig). És una família siriana que ha arribat al nostre país com a refugiada. La filla petita té un problema de salut important i necessita tractament farmacològ­ic. Mentre no se’ls concedeix l’asil, necessiten ajut econòmic per a totes les despeses familiars. Es demanen 600 € per cobrir les necessitat­s més bàsiques.

(Ref. 1040)

Salut fràgil

Noia de 26 anys que viu sola. Ha estat víctima de violència i com a conseqüènc­ia d’això té problemes de salut i pateix ansietat. Els problemes de salut no li permeten tenir una feina normalitza­da. En la seva situació, i sense xarxa familiar, necessita ajuda per a tot. El més urgent és pagar l’habitació o la faran fora. Necessita 250 €.

(Ref. 1041)

Sense ingressos amb dos fills

Dona sola a càrrec dels seus dos fills (8 i 11 anys). Es troba en situació d’atur. Aconseguei­x algun ingrés amb feines puntuals i al mercat informal (fent neteja en domicilis i cuidant alguna persona gran). L’exparella no li passa la pensió per a l’alimentaci­ó dels fills. Viu de lloguer, però sense poder pagar-lo. Necessita ajuda per a totes les despeses de la llar, alimentaci­ó inclosa. Li fan falta 410 €.

(Ref. 1042)

Recuperar-se de la violència

Dona de 36 anys que té dos fills al seu càrrec (1 i 9 anys). No té feina ni ingressos. Acaba de sortir d’una casa d’acollida per entrar en un pis de lloguer social. Està seguint un procés per rehabilita­r-se d’una situació de violència i encara no està en disposició de treballar, però ha iniciat un itinerari per buscar feina. Per compaginar la cerca de feina amb la maternitat necessita pagar una guarderia. Necessita 320 €.

(Ref. 1043)

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain