La Vanguardia (Català)

Números del Dr. Chams

-

El 20% dels seus pacients són homes. Tot i que cada vegada en són més els que passen per la seva consulta, ells no s’animen a fer-ho fins els 40, i les seves preocupaci­ons són les ulleres i la papada. Els italians, fent gala de la seva fama, són els més addictes a les vitamines. La meitat dels pacients del Dr. Chams a Milà són homes. I per donar exemple, el propi ex primer ministre italià, Silvio Berlusconi, s’ha posat a les seves mans.

30-35 anys. El doctor considera que la franja entre els 30-35 anys és l’edat ideal per començar amb els seus tractament­s antienvell­iment, tot i que l’edat d’inici dependrà del tipus de vida que es porti. El tabac i l’excessiva exposició al sol fan que la pell envelleixi abans.

33-77 anys. Les edats de les pacients famoses del Dr. Chams van entre l’actriu brasilera Graziella Schmitt (33) i l’americana Jane Fonda (77).

104 anys. A qualsevol edat es pot regenerar i rejovenir la pell. 104 anys és l’edat que té la pacient més gran del Dr. Chams, que segueix el seu tractament des de fa més de 25 anys a París. Tot i que té problemes per moure’s, segueix tractant-se d’una manera molt regular “preservant així una harmonia perfecta a la seva cara”.

500-700 euros: Cada sessió del tractament complet de cara, que inclou coll, escot i mans, té un cost entre 500-700 euros. El preu dependrà de la quantitat de producte necessari.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain