La Vanguardia (Català)

Zidane: “El Madrid és un club gran i seriós i jo no entrenaria mai el Barça”

- CARLOS NOVO

Les declaracio­ns de Gerard Piqué en què posava en qüestió els valors del Madrid també van arribar a Valdebebas, on Zinédine Zidane va haver de sortir al pas d’aquestes crítiques, tot i que ho va fer amb poques ganes. L’entrenador no és amic de ficar-se en jardins, però no va tenir més opció que ficar-hi cullerada, perquè la polèmica desencaden­ada pel central català va monopolitz­ar bona part de la roda de premsa de la prèvia davant l’Alabès, un equip que es presenta al Bernabeu amb un bon balanç com a visitant. Al començamen­t de la Lliga va ser capaç de guanyar al Camp Nou i empatar al Calderón.

Fins a quatre vegades li van preguntar a Zidane per les paraules de Piqué a París i el que havia dit minuts abans Luis Enrique. Davant tanta insistènci­a, el francès es va deixar anar: “Entenc la vostra preocupaci­ó, però jo soc aquí per parlar d’altres coses. Jo penso en el partit contra l’Alabès. El Madrid és un club molt seriós i molt gran. Res més. Penso únicament en el partit. El club, els jugadors i l’afició pensem només en el futbol. És el que ens interessa. A mi m’és igual el que diguin. A mi m’és igual. El que m’interessa és el que podem fer al camp. La imatge que transmetem sobre la gesda pa. Ningú no discutirà la grandesa d’aquest club. Res no canviarà per molt que parlin”.

Més endavant, el tècnic francès va contestar amb un sec “no” a la pregunta de si alguna vega- entrenaria el Barcelona. També se li va preguntar si dubtava del madridisme de Raúl per haver dit que podria treballar per a l’equip blaugrana. Va contestar des de la incredulit­at per la pregunta. “Jo no puc dubtar d’en Raúl. El puc veure entrenant el Madrid algun dia”. Per al partit d’aquesta tarda Zidane ha donat descans a Sergio Ramos. Casemiro és baixa per complir cicle de targetes. Cristiano i Carvajal estan a una de la suspensió.

A l’Alabès la seva baixa més important és Marcos Llorente, que no pot jugar per la clàusula de la por. Ja va passar a Vitòria.

Zidane dona descans a Ramos, Casemiro és baixa per targetes i Llorente per la clàusula de la por

 ?? VÍCTOR LERENA / EFE ?? Zinédine Zidane ahir
VÍCTOR LERENA / EFE Zinédine Zidane ahir

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain