La Vanguardia (Català)

El fiscal demana 22 anys pel crim que va causar l’èxode a la Mina

- Barcelona

La Fiscalia demana 22 anys de presó per al presumpte autor de l’assassinat d’un jove el 24 de gener del 2016 en un bar del Port Olímpic de Barcelona. L’acusat i la víctima es van embrancar en una baralla que va acabar amb una agressió “amb un objecte tallant que li va produir la mort”. La víctima i el seu botxí formaven part de dos clans familiars rivals que resideixen al barri de la Mina, els Baltasares i els Peludos. El crim va desencaden­ar un èxode massiu dels parents del presumpte homicida, que van haver d’abandonar el barri amenaçats per la llei gitana de l’ull per ull. Avui dia, la majoria poden tornar, a excepció dels familiars directes.

També estan acusats de participar en el presumpte homicidi dos joves més per als quals el fiscal sol·licita una pena de 5 anys de presó per un delicte de lesions. Segons l’escrit d’acusació del fiscal, els tres joves “tots ells de comú acord i en l’acció i el propòsit de menyscabar la integritat física de Daniel Ugal el van agredir reiteradam­ent, fent ús d’objectes tallants, i li van causar lesions a la zona del cap, el coll i l’esquena”. En aquell moment, va ser quan el principal acusat, Luis C., li va clavar “un ganivet al tors que li va perforar l’artèria toràcica i li va provocar la mort a causa de la pèrdua de sang”. A més, el fiscal assenyala que la víctima

Després d’una discussió l’acusat va clavar un ganivet al tors de la víctima, que estava indefensa

no es va poder defensar donat el seu estat d’embriagues­a. “Es van aprofitar de l’absoluta indefensió de Daniel Ugal, gràcies a la superiorit­at numèrica i el seu precari estat físic.”

La investigac­ió va ser enregistra­da per les càmeres de seguretat de la discoteca i del Port Olímpic. Segons van explicar fonts pròximes, en les imatges els acusats es tapen el rostre amb la jaqueta per evitar ser identifica­ts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain