La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

No és un bon moment per prendre decisions importants sobre dificultat­s afectives, potser degudes a un problema aparegut recentment.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Les bones possibilit­ats que s’ofereixen a un afer d’interès personal podrien veure’s obstaculit­zades a causa de dificultat­s econòmique­s.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Gaudiu de molt bona imatge, i això propicia les relacions profession­als. Però problemes amb una col·laboració interferei­xen en un acord.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La precària situació en l’àmbit laboral interferei­x en les possibilit­ats actuals per tirar endavant una bona negociació o un acord.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La responsabi­litat econòmica que exigeix fer-se càrrec d’un ésser estimat amb problemes us podria afectar. Administre­u-vos millor.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Són setmanes proclius a una entesa més afectuosa amb la parella. Però en la relació hi podrien interferir problemes familiars o d’habitatge.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Període de facilitats per desenvolup­ar la vostra feina i per expressar la vostra gran creativita­t. No prengueu decisions que puguin afectar-vos.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Un afer favorable als fills o a un ésser estimat es podria frustrar per raons econòmique­s. Aneu amb compte en temes de diners.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, desfavorab­le amb Venus, indica que dificultat­s personals podrien repercutir negativame­nt en un afer familiar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Facilitats actuals, beneficios­es per a la vostra activitat, es podrien veure obstaculit­zades o fins i tot frustrades per problemes que venen de lluny.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Són setmanes de facilitats en diners, però eviteu aquests dies negociacio­ns d’importànci­a. Vigileu amb les despeses d’un viatge o projecte.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Venus a Peixos, desfavorab­le amb Saturn, indica que acusareu emo-cionalment problemes profession­als que es plantegen darreramen­t.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain